VIDEO / Cum cântă jurații de la ”Chefi la cuțite”. Au făcut show la podcastul lui Horia Brenciu

08.10.2022, 14:33
VIDEO / Cum cântă jurații de la ”Chefi la cuțite”. Au făcut show la podcastul lui Horia Brenciu
Cum cântă jurații de la ”Chefi la cuțite”.

Horia Brenciu, în vârstă de 50 de ani, i-a avut recent ca invitați la podcastul său, ”Lucruri Simple”, pe cei trei jurați de la emsiunea ”Chefi la cuțite” – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu. Cei trei au făcut show la podcastul respectiv, unde au demonstrat că se pricep de minune și la cântat, nu doar la gătit.

Horia Brenciu este cântăreț, a prezentat numeroase emisiuni și a fost jurat la diverse show-uri de talente. În plan personal, Horia Brenciu este căsătorit cu producătoarea de televiziune Alice Dumitrescu. Cuplul are patru copii: Toma, care este înfiat, Mina, copilul lor biologic, și Maria și Andreea, acestea din urmă fiind fiicele lui Alice Dumitrescu dintr-o căsnicie anterioară. Horia Brenciu are un frate. Marius Brenciu a  câștigat competiția BBC Cardiff Singer of the World în 2001, în prezent fiind un reputat artist liric.

De ceva vreme, Horia Brenciu realizează podcastul ”Lucruri Simple”, la care a avut invitați de renume. De curând, la podcastul respectiv au fost prezenți cei trei jurați de la show-ul culinar ”Chefi la cuțite”, de la postul de televiziune Antena 1: chef Sorin Bontea, chef Floin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu.

Cum cântă jurații de la ”Chefi la cuțite”.  Se descurcă de minune

La podcastul lui Horia Brenciu, cei trei jurați de la ”Chefi la cuțite” au demonstrat că se pricep de minune și la cântat, nu doar la gătit. ”Bucătarii de ieri, cântăreții de azi! 😄 In concert, prietenii mei Chef Florin Dumitrescu, Chef Sorin Bontea si Chef Catalin Scarlatescu! ❤️”, a scris Hora Brenciu în mediul online.

Artistul a dat publicității o înregstrare în care chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu intepretează melodia ”Just A Gigolo”.  Inrterpretarea celorr trei jurați a făcut deliciul intenauților, care au dat like după like postpării făcute de Horia Brenciu.

 

citește și...