VIDEO / Cum se înțelege Horia Brenciu cu fratele său. ”Pentru asta îi voi fi recunoscător toată viața”

15.09.2022, 12:03
VIDEO / Cum se înțelege Horia Brenciu cu fratele său. ”Pentru asta îi voi fi recunoscător toată viața”
Cum se înțelege Hora Brenciu cu fratele său

Horia Brenciu, în vârstă de 50 de ani, are un frate, Marius. Marius Brenciu este un cunoscut și apreciat tenor.  Acesta se află în străinătate. Horia Brenciu a făcut mărturisiri despre relația pe care o are cu fratele său. ”Pentru asta îi voi fi recunoscător toată viața” a declarat Horia Brenciu în cadrul unui interviu.

Horia Brenciu este cântăreț, a prezentat numeroase emisiuni și a fost jurat la diverse show-uri de talente. În plan personal, Horia Brenciu este căsătorit cu producătoarea de televiziune Alice Dumitrescu. Cuplul are patru copii: Toma, care este înfiat, Mina, copilul lor biologic, și Maria și Andreea, acestea din urmă fiind fiicele lui Alice Dumitrescu dintr-o căsnicie anterioară.

Horia Brenciu are un frate. Marius Brenciu a  câștigat competiția BBC Cardiff Singer of the World în 2001, în prezent fiind un reputat artist liric.  despre relația cu fratele său tenor a făcut Horia Brenciu dezvăluiri pentru revista Viva.

Cum se înțelege Horia Brenciu cu fratele său. ”Fiecare succes al lui a fost, este și va fi bucuria mea cea mai mare”

”Marius este eroul meu și poate că, dacă nu era el, nu mă apropiam de pian și canto, practic, de cunoștințele muzicale de bază care mi-au fost extraordinar de utile în toate încercările mele artistice din acești, aproape, 30 de ani. Pentru asta îi voi fi recunoscător toată viața”, a declarat Horia Brenciu despre fratele său, Marius, pentru sursa mai sus-menționată.

”Marius e fratele meu și așa va rămâne mereu. Fiecare succes al lui a fost, este și va fi bucuria mea cea mai mare. Aștept clipa când va reveni în țară pentru a-l putea îmbrățișa și a-i spune cât de mult îl iubesc”, a mai spus binecunoscutul artist.

citește și...