VIDEO / Cum cântă Gina Pistol. Te surprinde cu vocea ei extraordinară

12.12.2022, 12:05
VIDEO / Cum cântă Gina Pistol. Te surprinde cu vocea ei extraordinară
Cum cântă Gina Pistol

Vedeta de televiziune Gina Pistol, în vârstă de 42 de ani, a fost invitată de Horia Brenciu la podcastul pe care acesta îl realizează – ”Lucruri simple”. Printre altele, partenera de viață a muzicianului Smiley a interpretat câteva melodii. Gina Pistol imperesionează cu talentul său muzical, având o voce extraordinară.

Gina Pistol este care a prezentat două dintre cele mai de succes emisiuni de la Antena 1 – ”Asia Express” și ”Chefi la cuțite”. Cel de-al patrulea sezon”Asia Express” a pornit însă pe Drumul Împăraților cu un nou prezentator. Irina Fodor a fost cea care a preluat coordonarea celor 9 perechi de vedete care au fost plecate în aventura vieții lor la ”Asia Expres”. Până acum, emisiunea a fost prezentată de Gina Pistol. Irina Fodor este și cea care a înlocuit-o pe Gina Pistol la emisiunea ”Chefi la cuțite”, după ce blonda a rămas însărcinată. Gina Pistol a revent la cârma show-ului culinar ”Chefi la cuțite” în cel de-al zecelea sezon.

Cum cântă Gina Pistol. A fredonat tot felul de melodii

Gina Pistol a fost invitată la podcastul realizat de Horia Brenciu – ”Lucrui simple”. Vedeta a demonstrat că are și talent muzical, interpretând mai multe melodii, atât de muzică populară, cât și ușoară. Blonda impresionează cu vocea sa extraordinar de frumoasă.
Horia Brenciu a publicat un teaser al podcastului cu Gina Pistol, în care aceasta apare cântând.

citește și...