VIDEO / Cu cine a petrecut Ilie Năstase de ziua lui. ”L-au impresionat și a lăcrimat”

21.07.2020, 09:33
VIDEO / Cu cine a petrecut Ilie Năstase de ziua lui. ”L-au impresionat și a lăcrimat”
VIDEO / Cu cine a petrecut Ilie Năstase de ziua lui. ”L-au impresionat și a lăcrimat”

Fostul jucător de tenis Ilie Năstase și-a aniversat ziua de naștere zilele trecute și a avut parte de o petrecere pe cinste la mare.

Ilie Năstase a împlinit 74 de ani pe 19 iulie și a fost sărbătorit la mare de cei mai apropiați prieteni, dar și de soția Ioana. Fostul mare tenisman s-a distrat pe cinste alături de nașul Ciprian Marica și de prieteni, iar de atmosferă s-a ocupat taraful lui Elvis Năsturică, relatează click.ro.

Petrecerea a avut loc pe litoral, pe plaja și la terasa nașului Ciprian Marica, Caelia, iar invitații s-au delectat cu băuturi fine și mâncăruri speciale.

“Ștefan, nepotul lui Ilie, ne-a surprins cu un cadou frumos, un tablou de la nunta noastră. Este superb. Eu i-am spus ”La mulți ani” la 12 noaptea, i-am spus niste cuvinte frumoase, care l-au impresionat și a lăcrimat. I-am dăruit o șampanie și o cămașă de la o firmă pe care el o îndrăgește foarte tare. Am petrecut alături de oameni dragi nouă, de nașii noștri. A fost foarte bine”, a declarat Ioana Simuion, soția lui Ilie Năstase.

Ciprian Marica i-0a făcut urări publice lui Ilie Năstase, pe o rețea de socializare, acolo unde a postat și o înregistrare de la petrecere.

”La mulți ani finule, Mr. Nr 1!”, a spus fostul fotbalist.

La mulți ani finule, Mr Nr 1 !

Publicată de Ciprian Marica pe Duminică, 19 iulie 2020

A făcut nuntă la începutul lunii iulie

La cununia religioasă care a avut loc la începutul lunii iunie anul acesta, Ilie Năstase și Ioana Simion i-au avut nași pe fostul fotbalist Ciprian Marica și partenera lui de viață, Ioana.

Cununia religioasă a celor doi a avut loc la o mănăstire din Techirghiol, iar petrecerea s-a ținut la un restaurant de fițe de la malul mării, de la Caelia Beach, din Mamaia. Ciprian Marica administrează plaja Caelia din Mamaia, care are o suprafață de peste 10.000 de metri pătrați.

Ilie Năstase, căsătorit de cinci ori

Fostul mare campion la tenis Ilie Năstase a fost un mare cuceritor. A avut mare lipici la sexul frumos de-a lungul anilor. Legendarul sportiv are cinci mariaje la activ. Cea mai lungă căsnicie a acestuia a fost cu actrița americană Alexandra King. Ilie Năstase a fost căsătorit cu Dominique Grazia – cu care are o fiică, Nathalie, Alexandra King – împreună cu care are doi copii, Nicholas și Charlotte, Amalia Năstase – cu care are două fete, Alessia și Emma, Brigitte Sfăt și Ioana Simion.

citește și...