Ioana Simion și Ilie Năstase, din nou împreună. Au creștinat un băiețel

31.05.2020, 15:40
Ioana Simion și Ilie Năstase, din nou împreună. Au creștinat un băiețel
Ioana Simion și Ilie Năstase, din nou împreună. Au creștinat un băiețel

Deși sunt în pragul divorțului, Ioana Simion și soțul său, fostul mare campion la tenis Ilie Năstase, s-au afișat din nou împreună.

Ilie Năstase și soția sa, Ioana Simion, au apărut împreună la un eveniment. Cei doi au botezat un băiețel.


”Mulțumesc bunului Dumnezeu pentru încreștinarea micuțului Teodor !?❤️?”, a scris Ioana Simion pe contul său de socializare, acolo unde a publicat și mai multe fotografii de la botezul băiețelului.


Evenimentul a avut loc sâmbătă, 30 mai, la Mănăstirea Izvorul Tămăduirii din comuna Crucea, județul Constanța.


La botez, Ioana Simion și Ilie Năstase au ales ținute extrem de elegante, în care au arătat foarte bine. Cei doi au fost extrem de zâmbitori și au părut că formează din nou un cuplu ca în vremurile bune.

Ioana Simion a depus actele de divorț

Ioana Simion este decisă să pună capăt mariajului cu fostul campion la tenis Ilie Năstase. Aceasta a depus actele de divorț.

Ioana Simion și Ilie Năstase s-au căsătorit în data de 25 aprilie 2019. De curând, partenera de viață a legendarului jucător de tenis a depus actele şi dosarul de divorţ prin intermediul avocatului, la Judecătoria Constanţa. Ilie Năstase nu a fost de acord cu decizia partenerei sale de viață şi a refuzat ca lucrurile să se întâmple pe cale amiabilă, la notar.

“Da, este adevărat, astăzi (n.r. ieri) facem procedura. La tribunal, pentru că Ilie nu vrea să vină să semneze. A crezut că glumesc când i-am spus că divorţez. Nici acum nu crede. Îmi pare foarte rău, dar eu am răbdat, i-am dat timp să se schimbe. Nu s-a întâmplat nimic. Cert este că îi voi purta în continuare respect, vom rămâne prieteni.

Dacă are nevoie de ceva, îl voi ajuta. Chiar şi acum vorbim, îl duc cu maşina unde are nevoie să ajungă, facem cumpărături. E normal să comunicăm. Dar doar atât. Nimic mai mult. Eu îmi doresc să fiu sănătoasă şi liniştită”, a declarat Ioana Simion recent.

citește și...