VIDEO / Cornel Ilie, despre colaborarea cu Lidia Buble. ”Ne-am întâlnit la momentul potrivit”

30.09.2020, 09:44
VIDEO / Cornel Ilie, despre colaborarea cu Lidia Buble. ”Ne-am întâlnit la momentul potrivit”
VIDEO / Cornel Ilie, despre Lidia Buble. ”Ne-am întâlnit la momentul potrivit”

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, a făcut declarații despre colaborarea cu Lidia Buble.  Despre relația dintre cei doi artiști s-au făcut numeroase speculații.

Lidia Buble a stîrnit numeroase comentarii în mediul online, după ce s-a fotografiat în brațele lui Cornel Ilie, solistul trupei Vunk. Chiar dacă cei doi artiști se aflau la filmările clipului pentru piesa ”Vino/ Du-te”, imediat au apărut speculațiile din partea internauților cum că între cei ei ar fi o relație mai mult decât profesională.  Asta cu atât mai mult cu cât, asemenea Lidiei Buble, și Cornel Ilie este singur, acesta divorțând de soția sa, Eliza, în luna septembrie a acestui an. Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio anul acesta, după o relație de cinci ani.

Cornel Ilie: ”Cântecul perfect pentru noi”

Cornel Ilie a făcut declarații despre colaborarea cu Lidia Buble la piesa respectivă. Artistul a explicat că melodia a fost scrisă în caranntină, în luna martie, și că este piesa perfectă pentru el și Lidia Buble. De asemenea Cornel Ilie a mărturisit că a vorbit de mult timp cu Lidia Buble despre o posibilă colaborare.

„Cântecul este despre momentele care apar, poate inevitabil, în orice cuplu, în care unul dintre cei doi una simte, alta spune, una gândește, alta face, una plănuiesc împreună și alta se întâmplă. Acest moment real, această emoție plină de tensiune și de emoție, această nesiguranță în celălalt, toate acestea au născut piesa asta, scrisă într-o zi de martie, în carantină. Cu Lidia am vorbit de multă vreme să colaborăm, iar acum ne-am întâlnit la momentul potrivit, în cântecul perfect pentru noi”, a declarat Cornel Ilie, potrivit revistei Unica.

 

View this post on Instagram

 

⚡JOI!⚡

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble) on

citește și...