VIDEO / Confesiunea Ancăi Țurcașiu. ”Eu, personal, trăiesc pentru iubire”

22.03.2021, 10:18
VIDEO / Confesiunea Ancăi Țurcașiu. ”Eu, personal, trăiesc pentru iubire”
VIDEO / Confesiunea Ancăi Țurcașiu. ”Eu, personal, trăiesc pentru iubire”

Anca Țurcașiu a fost invitată în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”. Artista de 50 de ani a interpretat melodia ”Vreau să dau reset!”, melodie care are legătură cu momentul dificil prin care a trecut de curând, divorțul.

Anca Țurcașiu a dezvăluit cum a depășit despărțirea de fostul partener de viața, dar și provocările ridicate de pandemia de coronavirus. Artista a lansat zilele trecute o nouă piesă, ”Vreau să dau reset”, care are ca sursă de inspirație povestea de dragoste a acesteia.

„E vorba despre stima de sine, iubirea de sine. Abia atunci (când le ai) înveți niște lecții foarte importante în această viață, de a merge mai departe, pentru că despre asta este vorba”, a mărturisit actrița. „Am simțit că se sfârșește totul. Pentru că, uite și în meseriile noastre, noi, cei care eram obișnuiți să facem față cu greu provocărilor profesionale, dintr-odată să ni se zdruncine totul fără să înțelegi de ce. Te trezești dintr-odată și ți se pare că nu se poate merge mai departe. Dar se poate, acesta este mesajul piesei”, a declarat vedeta, citată de revista Unica.

Anca Țurcașiu: ”„Aștept fluturi în stomac. El va veni”


La emisiunea respectivă. Anca Țurcași a afirmat că încă mai crede în dragostea adevărată.

„Absolut! E lucrul cel mai important din această viață. Eu, personal, trăiesc pentru iubire, oferind iubire și cred că mă face cea mai fericită pe Pământul acesta iubirea. Absolut”, a spus artista.

„Aștept fluturi în stomac. El va veni”, a adăugat ea.

Anca Țurcașiu a divorțat după 22 de ani de mariaj

Anca Țurcașiu a format  o familie cu medicul Cristian Georgescu timp de 22 de ani, din mariajul acestora rezultând un băiat, Radu.

Cei doi s-au căsătorit în anul 1998. Petrecerea de nuntă, cu 400 de invitați, a avut loc în Paradisul Verde de la Corbeanca. Nașii de cununie ai Ancăi Țurcașiu și ai lui Cristian Georgescu au fost soții Țânțăreanu, Cristian și Manuela.

Anunțul despre divorțul său de Cristian Georgescu a fost făcut de Anca Țurcașiu pe pagina sa de Facebook, în data de 20 iulie 2020.

citește și...