Chef Florin Dumitrescu, mesaj emoționant în ziua aniversării nunții. ”Cine zice să dragostea durează doar 3 ani, nu ne cunoaște pe noi”

07.06.2022, 14:46
Chef Florin Dumitrescu, mesaj emoționant în ziua aniversării nunții. ”Cine zice să dragostea durează doar 3 ani, nu ne cunoaște pe noi”
VIDEO / Chef Florin Dumitrescu, mesaj emoționant în ziua aniversării nunții. ””Cine zice să dragostea durează doar 3 ani, nu ne cunoaște pe noi”

Chef Florin Dumitrescu, în vârstă de 34 de ani, aniversează astăzi, 7 iunie 2022, opt ani de la nunta cu Cristina, cea care îi este parteneră de viață și împreună cu care are două fetițe. ”Cine zice să dragostea durează doar 3 ani, nu ne cunoaște pe noi”, a transmis chef Florin Dumitrescu pe contul său de socializare.

Chef Florin Dumitrescu este cunoscut telespectatorilor din postura de jurat la show-urile culinare ”Chefi la cuțite” și ”Chefi fără limite”. În plan personal, chef Florin Dumitrescu este căsătorit cu Cristina Sima, împreună cu care are două fetițe, Ava și Mia. Mihai Georgescu, Miță de la Bere Gratis așa cum mai este el cunoscut, este nașul lui chef Florin Dumitrescu.

În data de 7 iunie 2022, chef Florin Dumitrescu aniversează opt ani de la nunta cu Cristina. Cu această ocazie, celebrul bucătar a transmis un mesaj emoționant pe contul său de socializare.

Chef Florin Dumitrescu, mesaj emoționant în ziua aniversării nunții.  ” Draga mea, te mai măriți o dată cu mine?”

”Una dintre cele 3 cele mai fericite zile din viata mea. Pe 7 iunie 2014 am dansat la nunta noastra, pe All of Me, am avut o nunta zic eu perfecta, muzica buna, prieteni si familia aproape. Nu o sa uit niciodata cand am vazut-o in rochia de mireasa in usa bisericii, m-a impresionat frumusetea ei, eleganta si stralucirea. Ce e misto, e ca sentimentul nu a disparut deloc, iar cine zice ca dragostea dureaza doar 3 ani, nu ne cunoaste pe noi doi. Asa ca, draga mea, te mai mariti o data cu mine?”, a scris chef Florin Dumitrescu în mediul online.

”8 ani de atunci. Azi. Acum 8 ani ne-am casatorit si am dansat la nunta noastra. Daca ar fi sa ma mai insor inca o data in viata asta, doar cu ea as face-o! Casatoria intre doi oameni care se iubesc este o binecuvantare, iar noi suntem norocosi ca ne-am gasit. Drumul pana la ea a fost ca o lectie, iar acum traim de 12 ani impreuna si ne impartasim realizarile, dar ziua asta este speciala si va ramane speciala in familia noastra! Cristina Dumitrescu vrei sa te casatoresti din nou cu mine?”, a adăugat acesta.

 

citește și...