Eliminare cu lacrimi la „Chefi la cuțite”, în echipa lui Florin Dumitrescu! Juratul a luat foc când a văzut ce a gătit: ‘Ce-a fost în capul tău?!’

19.05.2021, 11:31
Eliminare cu lacrimi la „Chefi la cuțite”, în echipa lui Florin Dumitrescu! Juratul a luat foc când a văzut ce a gătit: 'Ce-a fost în capul tău?!'
Eliminare cu lacrimi la „Chefi la cuțite”, în echipa lui Florin Dumitrescu! Juratul a luat foc când a văzut ce a gătit: 'Ce-a fost în capul tău?!'

Al șaptelea duel din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” s-a terminat în lacrimi pentru o concurentă din echipa lui Florin Dumitrescu. 

Marți seară, 18 mai, echipele conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au primit sarcina de-a găti rețete de fine-dining folosind în mod obligatoriu fasolea. De data aceasta, concurenții din echipa lui Sorin Bontea au reușit să câștige bătălia și nu au intrat la duel.

Florin Dumitrescu și-a mai pierdut un concurent din echipă

Echipe lui Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au intrat la duel și au fost nevoite să se întreacă în rețete cât mai gustoase de salate.

Din păcate, o concurentă din echipa lui Florin Dumitrescu nu a făcut un preparat care să se ridice la așteptările juraților, drept urmare a primit cele mai puține puncte.

Este vorba de Gabriela Porumbel, alias Porumbița, care a gătit un preparat deloc neinspirat. Farfuria ei a primit doar cinci puncte din partea juraților. Florin Dumitrescu a fost atât de dezamăgit de ce a gătit concurenta, încât a răbufnit.

Gabriela Porumbel, din echipa albastră, a fost eliminată

Porumbița a gătit o salată de cous-cous cu pepene care nu a fost pe gustul celor trei jurați.

„Ce-a fost în capul tău?! De ce să faci așa ceva?! 45 de minute să faci o salată și tu tai o bucată de pepene și faci cușcuș. Puteai să faci o mizerie de salată asortată. Atât de sus a fost Mirela, și atât de jos ai fost tu. Sincer, mi se pare bătaie de joc”, i-a spus Florin Dumitrescu concurentei.

Concurenta a izbucnit în lacrimi, mărturisind că nu s-a gândit nicio clipă că preparatul ei o va elimina din competiție.

„Am dorit întotdeauna să-mi depășesc condiția. Niciodată nu mi-a plăcut unde am lucrat, în restaurantele astea românești, dar nevoia te împinge. Nu întotdeauna poți să faci ce-ți place. N-am vrut să rămân la sălățica aia de roșii asortată”, a declarat concurenta, înainte de a părăsi „Chefi la cuțite”.

citește și...