VIDEO / Ce sumă de bani a primit Jean de la Craiova de la Cristi Borcea pentru a face o manea pentru dinamoviști. ”Nu e zgârcit”

22.11.2021, 13:20
VIDEO / Ce sumă de bani a primit Jean de la Craiova de la Cristi Borcea pentru a face o manea pentru dinamoviști. ”Nu e zgârcit”
VIDEO / Ce sumă de bani a primit Jean de la Craiova de la Cristi Borcea pentru a face o manea pentru dinamoviști. ”Nu e zgârcit”

Jean Dumitrache, cunoscut mai bine sub numele de scenă Jean de la Craiova, a fost invitat la emisiunea modserată de Denise Rifai la postul de televiziune Kanal D. Printre altele, cântărețul, în vârsată de 50 de ani, a vorbit și despre banii pe care i-a primit de la omul de afaceri Cristi Borcea pentru a face o manea pentru clubul Dinamo.

Jean de la Craiova a fost prezent în platoul emisiunii ”40 de întrebări”, moderată de Denise Rifai la postul de televiziune Kanal D.

Printre altele, Jean de la Craiova a fost întrebat și despre suma de bani pe care a primit-o de la omul de afaceri Cristi Borcea, în anul 2007, când acesta l-a rugat pe cântăreț să compună o manea pentru dinamoviști.

Ce sumă de bani a primit Jean de la Craiova de la Cristi Borcea pentru a face o manea pentru dinamoviști. ”A fost nu mult, dar a fost”

Maneaua a fost compusă la cererea finanțatorului Cristi Borcea, care l-a plătit pe Jean de la Craiova pentru această dedicație.

“Când primești o comandă plătești. A fost nu mult, dar a fost. Nu e zgârcit, dar fiind și eu înfocat, suporter, nu puteam să-i spun atât vreau. Cred că i-ar trebui o melodie cât mai curând și echipei actuale, poate le poartă noroc. Un imn să-i îndemne și o să vezi că intră să joace în Champions League. Ceva, ceva mi-a dat, dar cred că a fost frumoasă melodie, le-a plăcut, le-a purtat noroc. Am fost întrebat cu ce echipă țin, cu echipa națională. Să fii român din cap până în picioare!”, a declarat Jean de la Craiova, potrivit wowbiz.ro.

Ce a spus Jean de la Craiova despre maneliștii din noua generație

La aceeași emisiune, Jean de la Craiova a vorbit și despre maneliștii din noua generație.

”Nu prea am vorbit despre băieții care au ieșit acum să cânte, dar pot să spun un singur lucru. Când te apuci să faci muzica, mai ales genul ăsta muzical care e pretențios, dacă tu îți creezi un stil propriu să ajungi la om și cânți ca Jean, ca Vali Vijelie, ca Salam, nu ajungi niciodată departe, pentru că tu cânți genul lor și timbrul lor vocal…și unu, de ce te-ar lua pe tine să cânți și nu orginalul? Fă-ți un stil al tău propriu și cântă și fă-ți drumul tău. Am observat că au început să cânte toți la fel. Nu știu care unul, care e altul. Dacă lor le merge bine așa, să meargă înainte, un sfat de-al meu mai bătrânesc: fă-ți un stil al tău propriu și cântă frumos! Și mie îmi e drag să ascult, să cânte, dar cântă la fel toți”, a spus artistul, conform sursei mai sus-menționate.

citește și...