VIDEO / Ce s-a întâmplat la filmările videoclipului Loredanei Groza cu cei mai cunoscuți maneliști. ”M-am luat cu mâinile de păr”

04.05.2021, 12:43
VIDEO / Ce s-a întâmplat la filmările videoclipului Loredanei Groza cu cei mai cunoscuți maneliști. ”M-am luat cu mâinile de păr”
VIDEO / Ce s-a întâmplat la filmările videoclipului Loredanei Groza cu cei mai cunoscuți maneliști. ”M-am luat cu mâinile de păr”

Regizorul Alex Ceaușu a povestit ce s-a întâmplat la filmările videoclipului ”Fericire”, în care Loredana Groza cântă alături de cei mai cunocuți maneliști.

Loredana Groza a stârnit numeroase controverse după ce a lansat un nou single în colaborare cu 10 maneliști celebri. Melodia „Fericire” a făcut senzație în mediul virtual, ajungând pe locul 8 mondial în trending pe Youtube. Loredana a colabrat la această piesă cu Costi Ioniță, Jador, Florin Salam, Culiță Sterp, Costi Baboiash, Nicu Paler, Ştefan de la Bărbuleşti, Adi de la Vâlcea, Jean de la Craiova şi Vali Vijelie.

După ce a fost criticată pentru piesa respectivă, Loredana Groza a făcut declarații, afirmând, printre altele, că piesa respectivă nu este o manea.

Ce s-a întâmplat la filmările videoclipului Loredanei Groza cu cei mai cunoscuți maneliști. ”Vali Vijelie, Adi de la Vâlcea și Jean de la Craiova au venit ca ginerică de la nuntă”

Alex Ceaușu, regizorul videoclipului, a făcut dezvăluiri din culise. Acesta a povestit, pentru playtech.ro, ce s-a întâmplat la filmări. Unii dintre artiști nu au respectat codul vestimentar.

”În cel de-al doilea videoclip, soliștilor li s-a cerut să vină îmbrăcaţi în alb. Fuseseră anunţaţi în mod expres despre asta. Li s-au cerut sacouri albe, cămăşi albe, pantaloni albi. Nişte îngeri!… “M-am luat cu mâinile de păr când i-am văzut cum au venit îmbrăcați! Ce să mai, nu puteam rata ora de filmare stabilită deja, aşa că am rezolvat cum m-am priceput mai bine. Mi-am sunat un prieten, un designer, căruia i-am cerut ajutorul. Pe acela l-a pufnit râsul şi mi-a făcut rost de vreo trei sacouri cu revere negre. Toate mărime mare, XXL. Mă și mir că le-a găsit într-un timp atât de scurt!”, a povestit Alex Ceușu.

”Cei care au încălcat regulile stabilite pot fi cu uşurinţă descoperiţi dacă priviţi cu atenţie clipul. Fiindcă sacourile cu revere negre ies în evidenţă. Nici nu se putea altfel. Am mai încercat să-l pun pe unul să-l ţină pe umeri pe altul, să se joace cu el, dar tot nu poţi face minuni. Aşa că nici nu vreau să le mai spun numele. În schimb voi spune doar atât: jos pălăria pentru Vali Vijelie, Adi de la Vâlcea și Jean de la Craiova, care au venit ca ginerică de la nuntă”, a completat acesta.

citește și...