VIDEO / Ce proiect au împreună Elena Marin și Petrișor Ruge. ”Din cauza plecării ei la emisiunea Survivor lucrurile s-au încetinit”

18.05.2021, 15:19
VIDEO / Ce proiect au împreună Elena Marin și Petrișor Ruge. ”Din cauza plecării ei la emisiunea Survivor lucrurile s-au încetinit”
VIDEO / Ce proiect au împreună Elena Marin și Petrișor Ruge. ”Din cauza plecării ei la emisiunea Survivor lucrurile s-au înccetinit”

Elena Marin are un proiect alături de Petrișor Ruge, dansatorul cântăreței Andreea Bălan.

Elena Marin este una dintre concurentele din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”. Petrișor Ruge, dansatorul cântăreței Andreea Bălan, a dezvăluit că Elena Marin este implicată într-un proiect de dans alături de el. Dansatorul a afirmat că filmările au fost încetinite dat fiind că în prezent Elena Marin se află la ”Survivor România.

”Datorita oamenilor minunati din viata mea astazi a devenit realitate inca un vis al meu. Am lansat un proiect de suflet inceput impreuna cu Elena Marin & Lovegraphy. Din cauza plecarii ei la emisiunea SurvivorRomania, lucrurile s-au incetinit si filmarile au fost intrerupte. Dar azi… S-A INTAMPLAT! Sper sa primiti acest episod cu aceeasi bucurie cu care am inceput noi sa filmam intreaga poveste acum 6 luni. Profit de ocazie sa va reamintesc sa o sustinem pe Elena la Survivor, pentru ca are nevoie de noi!”, a spus Petrișor Ruge în mediul online.

 

Ce declarații a făcut logodnicul Elenei Marin despre participarea acesteia la ”Survivor România”

Andrei, logodnicul Elenei Marin, a comentat recent pe marginea problemelor pe care le-a avut vedeta la ”Survivor România”.

”Este un moment mai greu pentru ea, mai ales că a apărut și acea accidentare minoră. Totuși, pe plan sportiv, cred că ar trebui să se laude mai mult. Am văzut că au apărut discuții, în camp, despre o perioadă proastă a Elenei, la doar 2 jocuri distanță de săptămâna în care a adus 8 puncte! Bineînțeles că discuțiile au fost începute de Zanni, deși forma lui sportivă e una slabă, în ultimele săptămâni. Am văzut că a pierdut 2 puncte într-o zi contra lui Sorin, ceea ce nu i se întâmpla până acum. Lucru care nu e un capăt de țară, mi se pare firesc, după atâtea luni, să apară și oboseala, la fiecare dintre ei. Totuși, băiețașul ăsta nu ratează nicio ocazie de a o ataca pe Elena. De la începutul competiției până în prezent, Zanni a vorbit mai mult despre Elena Marin decât despre el sau despre echipă”, a declarat Andrei.

”Cred că sunt doar câteva zile mai grele pentru ea, așa cum tuturor li se întâmplă, dar sunt convins că își va reveni, pentru că Elena, deși este sensibilă, este extrem de puternică și de ambițioasă. Elena nu va fi niciodată mahalagioaică, ea nu știe să se certe, din păcate pentru ea, dar continui să cred că binele învinge întotdeauna răul, iar cheia succesului nu este tupeul, de aceea îi trimit toată forța de care are nevoie și o susțin până în pânzele albe… Eu o cunosc bine pe Elena. Nu, nu se victimizează, dar crede că dacă joacă corect, așa ar trebui să o facă toți, lucru care, evident, nu se întâmplă. O înțeleg perfect, știu cât îi este de greu acolo, mai ales că luptă de trei luni și jumătate pentru visul ei de la Survivor. Nu trebuie să uităm că este singura dintre fete care este de la începutul competiției acolo, dacă se victimiza, nu rezista atât de mult”, a mai spus iubitul Elenei Marin.

citește și...