Elena Marin, nominalizată pentru eliminare la ”Survivor România”. ”Îmi plânge sufletul”

28.02.2021, 10:13
Elena Marin, nominalizată pentru eliminare la ”Survivor România”. ”Îmi plânge sufletul”
Elena Marin, nominalizată pentru eliminare la ”Survivor România”. ”Îmi plânge sufletul”

Elena Marin este cea de-a doua concurentă propusă pentru eliminare la ”Survivor România” în această săptămână.

Echipa Faimoșilor de la ”Survivor România” a pierdut și cel de-al doilea joc de imunitate din această săptămână. Astfel, membrii echipei Faimoșilor au trebuit să facă o n ouă propunere pentru eliminare. Cea care a adunat cele mai multe voturi din partea colegilor de echipă este Elena Marin, una dintre cele mai performante concurente din Echipa Faimoșilor.

“Da, ma asteptam! Dar in acelasi timp cred foarte mult in Dumnezeu! Fiecare dintre noi cred ca are un parcurs! Am venit la aceasta emisiune sa-mi urmez visul! Asa cum am tot spus lupt pana la capat si cred ca Dumnezeu are grija de toate! Si in acelasi timp ma bazez foarte tare pe ceea ce s-a vazut acasa, pe public, pe dreptate si in continuare, chiar daca poate imi plange sufletul, visez sa castig Survivor Romania 2021! Dumnezeu stie cum le asaza!”, a declarat Elena Marin după ce a aflat că este nominalizată pentru eliminarea din competiție, relatează kanald.ro.

Elena Marin, nominalizată pentru eliminarea de la ”Survivor România” alături de Roxana Nemeș

Elena Marin se află în pericol de a părăsi competiția împreună cu Roxana Nemeș.

Roxana Nemeș a fost prima prpusă spre eliminare din echipa Faimoșilor în această săptămână.

“Obisnuita deja! Da, ma asteptam! Cum ati spus, e o traditie deja! Ma nominalizeaza pana ma elimina! Vreau sa multumesc publicului pentru ca intotdeauna m-au votat sa raman in continuare si sa-mi urmez visul pana la urma, pentru ca in momentul de fata este unul dintre visurile mele! Si in care imi demonstrez zi de zi ca pot mai mult si ca pot sa lupt mai mult si pot sa am motivatie indiferent cat de greu este! De cate ori ma pun in pat si de cate ori ma trezesc indiferent ca poate nu arat treaba asta numai eu stiu cat lupt cu mine! De cate ori trec printr-o nominalizare mi-e mai dor de casa si as fugi instant! Dar cu toate astea, nu stiu cum, chiar nu stiu de unde imi iau puterea! Cred ca Dumnezeu ma asculta si sunt convinsa ca intotdeauna m-a facut mai puternica, de cate ori toate lumea mi-a fost impotriva si nu mergea nimic, si nu faceam pe traseu ce trebuia, intotdeauna imi dadea puterea da pot sa lupt in continuare! Si ma bucur cand vad lucrurile astea si chiar am o satisfactie in sufletul meu si ma simt implinita, indiferent de zile mai bune, zile mai proaste si de toate sentimentele care ne apasa si toate starile si prin tot ce trecem aici! De undeva imi iau puterea si asta imi demonstreaza ca sunt un om puternic!”,a declarat Roxana Nemeș după ce a aflat că este propusă pentru eliminarea din competiție.

 

citește și...