Elena Marin de la ‘Survivor’, umilită din nou de colegi. Ce au putut să spună despre dansatoare

12.03.2021, 12:04
Elena Marin de la 'Survivor', umilită din nou de colegi. Ce au putut să spună despre dansatoare
Elena Marin de la 'Survivor', umilită din nou de colegi. Ce au putut să spună despre dansatoare

Elena Marin de la ‘Survivor’ a fost din nou umilită de colegii săi. Scandalurile din echipa Faimoșilor nu mai contenesc, iar problemele între concurenți sunt la ordinea zilei.

Elena Marin a fost din nou ținta criticilor dure. Din acest motiv, dansatoarea nu se mai poate concentra la joc și rezistă tot mai greu în competiția de la Kanal D.

Elena Marin a fost iar umilită de colegi

Sebastian Chitoșcă s-a aliat cu Zanni și a făcut dezvăluiri șocante la adresa Elenei Marin. Acesta a susținut că dansatoarea este prefăcută și se victimizează prea mult. Mai mult de atât, Sebastian a spus că tânăra ia lucrurile cu mult prea în serios

Zanni: Eu sunt foarte individualist. Nu mă interesează deloc de echipă. Așa e toată lumea, dar nu vor să recunoască.

Sebastian Chitoșcă: Nu se mai termină cu prefăcuta asta de Elena. Nu o mai suport deja! Prefăcută sau nu, nu se mai termină! Ia toate chestiile, problemele prea personal. N-are niciun rol în emisiunea asta.

Simona Hapciuc a fost una dintre concurentele care au făcut parte din echipa Faimoșilor de la show-ul ”Survivor România”.

„Elena a greșit foarte mult votându-l pe Zanni. I-am zis că o văd câștigătoare, dar are stilul ăsta de a se victimiza. Votul ei a fost greșit din punct de vedere sportiv, dar și social. Ea trebuia să voteze pe Sebi, el aprinde fitilele și Zanni continuă. A ținut nevoia să aprindă fitilul cu Zanni. Trebuia să discute cu Zanni și să se împace. Se vede că Zanni nu a încetat, a uneltit tot împotriva Elenei. Cum să-ți dorești să pierzi proba sportivă intenționat, așa cum a vrut Zanni? Iar Ana Porgras este campioană mondială la un sport, cum să fii tu campioană și să fii de acord cu Zanni? Eu nu pot să înțeleg cât de jos să fii”, a spus ea la ‘Teo Show’.

citește și...