Iubitul Elenei Marin de la ”Survivor România” face dezvăluiri. ”Mesajul meu a fost, în fapt, și o cerere în căsătorie”

16.02.2021, 16:37
Iubitul Elenei Marin de la ”Survivor România” face dezvăluiri. ”Mesajul meu a fost, în fapt, și o cerere în căsătorie”
Iubitul Elenei Marin de la ”Survivor România” face dezvăluiri. ”Mesajul meu a fost, în fapt, și o cerere în căsătorie”

Iubitul Elenei Marin de la ”Survivor România” a făcurt dezvăluiri din relația cu aceasta.

Elena Marin este una dintre concurentele care fac parte din echipa Faimoșilor de la emisiunea ”Survivor România”, de la Kanal D. În urmă cu câteva zile, după ce Faimoșii au câștigat jocul de comunicare, Elena Marin a primit un mesaj de la iubitul ei, Andrei. Cuvintele acestuia au făcut-o pe Elena Marin să plângă.

„Viitoarea mea soție, sunt trup și suflet alături de tine, te susțin și te admir. Nu am niciun dubiu că vei lupta până la capăt, pentru că te cunosc și știu cât ești de puternică. Să știi că nu există limite, iubirea mea! Cu un suflet curat, așa cum ești tu, poți depăși orice. Și să mai știi că nu ești singură, sunt mereu cu tine, așezat pe degetul tău. Eu și Magic te așteptăm acasă. Mi-e dor de tine, femeia mea. Te iubesc enorm și îți trimit forță. P.S: Trebuie neapărat să te rog ceva: uită-te la cameră și zâmbește-mi! Ești cea mai frumoasă!”, este mesajul pe care Elena Marin l-a primit de la iubitul ei, notează kanald.ro.

Iubitul Elenei Marin de la ”Survivor România” face dezvăluiri. ”Eu cred că a acceptat cererea”


Andrei, iubitul Elenei Marin a vorbit, pentru wowbiz.ro, despre mesajul pe care i l-a trimis acesteia la ”Survivor România”.

”Mesajul meu a fost, în fapt, și o cerere în căsătorie. Noi suntem logodiți, la Biserică, dar așa cum am explicat, nu am cerut-o de soție. Dar, acum, prin mesajul pe care i l-am transmis și, ca să fiu sincer, nu m-am bucurat în viața mea așa cum m-am bucurat când am văzut că a adus punct și că au câștigat Faimoșii jocul de comunicare, i-am transmis, practic, o cerere în căsătorie. Eu cred că a acceptat cererea, reacția ei a fost una care mi-a dat senzația că, acum, nu va mai avea niciun fel de îndoieli, că va crede și mai mult în noi, și, mai ales, în ea”, a spus Andrei.

Andrei a mai povestit că a revăzut imaginile cu Elena Marin citindu-i mesajul de nenumărate ori. ”M-am uitat la moment de vreo 50 de ori, deja. Nu mă mai satur să o văd, știu că acum va fi și mai puternică și că totul va fi perfect când se va întoarce, între noi. Facem nunta, gata, doar să se întoarcă. Și, sincer, acum mi-am dat seama ce înseamnă, cu adevărat, Survivor România, cel puțin pentru oamenii de acolo. Felul în care a reacționat Elena mi-a dat niște emoții, niște sentimente, cum nu am mai avut niciodată în viața mea. Iar dacă eu, de aici, lângă familie, lângă prieteni, cu cei dragi în jurul meu, am avut o asemenea intensitate a emoțiilor, pot doar să îmi imaginez ce a simțit ea. Și sper că a fost doar fericire…”, a declarat acesta.

citește și...