VIDEO / Ce melodie nu vrea să mai cânte Sanda Ladoși în duet. ”Am cântat cu Gyuri Pascu, a murit, apoi cu Bogdan, a murit”

12.10.2022, 12:51
VIDEO / Ce melodie nu vrea să mai cânte Sanda Ladoși în duet. ”Am cântat cu Gyuri Pascu, a murit, apoi cu Bogdan, a murit”
Ce melodie nu vrea să mai cânte Sanda Ladoși în duet

Cântăreața Sanda Ladoși, în vârstă de 52 de ani, a făcut dezvăluiri neașteptate. Artista a mărturist că există o melodie din repertoriul său pe care nu mai vrea să o cânte în duet și a spus și care este motivul. ”Am cântat cu Gyuri Pascu, a murit, apoi cu Bogdan, a murit”, a explicat binecunoscuta cântăreață în cadul unu interviu.

Sanda Ladoși este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi. În plan personal, artista are doi copii, Ioana și Bogdan, din mariajul cu Ștefan Tache.  În cadul unu intevu pentru impact.ro, Sanda Ladoși a dezvăluit că există o melodie din repertoriul său pe care nu mai vrea să o cânte în duet. Artista a interpretat această melodiie alături de doi mari artiști care s-au stins din viață: Bogdan Stanoevici șii Ioan Gyuri Pascu.

Bogdan Stanoevici a încetat din viață în data 12 ianuarie 2021, la vârsta de 62 de ani. Actorul Bogdan Stanoevici a fost internat la Spitalul Sfântul Pantelimon din Capitală infectat cu SARS-CoV2 în data de 16 decembrie.  Pe 24 decembrie, Bogdan Stanoevici a fost preluat de la Spitalul Sf. Pantelimon”din Capitală și internat la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. C.C. Iliescu, unde a suferit mai multe intervenții chirurgicale. Bogdan Stanoevici a fost director al Circului Metropolitan. În 2019 a candidat la prezidențiale, iar în 2020 la Primăria Capitalei și la parlamentare, din partea Partidului Ecologist Român (PER). Acesta fusese și ministrul Românilor de Pretutindeni în Guvernul Ponta. Bogdan Stanoevici a fost absolvent al I.A.T.C. „I. L. Caragiale” din București. În mai 1989 s-a stabilit prin căsătorie în Franța, unde și-a continuat cariera. S-a restabilit în România în anul 2011.

Ioan Gyuri Pascu a fost muzician și actor, membru al grupului de umor Divertis din anul 1987. S-a lansat în cariera muzicală în anul 1977 și de atunci a abordat diverse stiluri muzicale, printre care: pop, rock, blues și reggae. A fondat mai multe formații de succes în anii 1990, precum The Blue Workers sau Pacific, al căror solist a fost. Ioan Gyuri Pascu a decedat în data de 26 septembrie 2016, în urma unui infarct miocardic. Avea 55 de ani.

Ce melodie nu vrea să mai cânte Sanda Ladoși în duet. ”Nu-l mai cânt cu nimeni”

Sanda Ladoi a declarat, pentru sursa mai sus-menționată, nu va mai cânta niciodată melodia „Noaptea-mi bate-n geam”, pentru că ambii artiști cu care a făcut duet, mai întâi Gyuri Pascu, apoi Bogdan Stanoevici au murit.

”M-am gândit cu tristețe la piesa „Noaptea-mi bate în geam”, foarte frumoasă de altfel, pe care o cântam cu Bogdan, care ne-a ieșit foarte bine. Se potriveau foarte bine timbrele noastre vocale. Acest duet a fost însă sortit…Nu-l mai cânt cu nimeni. Am cântat cu Gyuri Pascu, a murit, apoi cu Bogdan, a murit”, a mărturisit artista.

citește și...