Actorul Bogdan Stanoevici are coronavirus. E internat în stare gravă

19.12.2020, 10:19
Actorul Bogdan Stanoevici are coronavirus. E internat în stare gravă
Actorul Bogdan Stanoevici are coronavirus. E internat în stare gravă

Actorul Bogdan Stanoevici se află internat în stare gravă la Spitalul Sfântul Pantelimon din București, după ce a fost infectat cu COVID-19.

Infectat cu COVID-19, Bogdan Stanoevici a fost intubat în cursul zilei de miercuri, în stare destul de gravă și, în prezent, luptă pentru supraviețuire, aflându-se pe secția ATI.

“Este, în continuare, în stare gravă, a căpătat o infecție nosocomială, clostridium difficile, din cauza căreia situația medicală s-a agravat. A fost mutat azi pe ATI non-COVID, dar această infecție pune în pericol starea sa de sănătate pentru că are sistemul imunitar foarte slăbit”, au dezvăluit surse medicale pentru gândul.ro.

Bogdan Stanoevici declara că nu poartă mască de protecție

La începutul lunii noiembrie, Bogdan Stanoevici declara că nu poartă mască de protecție împotriva COVID-19 pentru că este sănătos, explicând că a recurs la masca de protecție când a fost nevoit, conformându-se regulilor.

“Pentru a evita speculatiile ulterioare si atacurile inutile, va spun eu acum – faptul ca nu port masca este in primul rand pentru ca sunt sanatos. Si aici il citez pe ministrul Sanatatii, care a spus ca masca o poarta oamenii bolnavi, oamenii sanatosi nu o poarta. Am facut in fiecare luna cate un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment”, declara actorul la vremea respectivă.

Bogdan Stanoevici a fost director al Circului Metropolitan. În 2019 a candidat la prezidențiale, iar în 2020 la Primăria Capitalei și la parlamentare, din partea Partidului Ecologist Român (PER).

citește și...