Toni Grecu despre destrămarea grupului Divertis. ”Aș avea lucruri de comentat, dar nu o fac dintr-un mare respect”

21.02.2022, 15:52
Toni Grecu despre destrămarea grupului Divertis. ”Aș avea lucruri de comentat, dar nu o fac dintr-un mare respect”
Toni Grecu despre destrămarea grupului Divertis. ”Aș avea lucruri de comentat, dar nu o fac dintr-un mare respect”

Toni Grecu, în vârstă de 62 de ani, a vorbit deschis despre destrămarea grupului umorstic Divertis, care a avut mare succes la public cu ani în urmă. ”Aș avea lucruri de comentat, dar nu o fac dintr-un mare respect pentru brandul “Divertis” la care țin foarte mult”, a declarat Toni Grecu la emisiunea moderată de Denise Rifai.

Grupul Divertis s-a bucurat de mare succes la public cu ani în urmă, show-urile lor fiind urmărite cu sufletul la gură de telespectatori. Toni Grecu, unul dintre fondatorii grupul umoristic Divertis, a fost invitat la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la postul de televiziune Kanal D, unde a făcut declarații despre destrămarea celebrului grup umoristic. Grupul Divertis s-a destrămat în anul 2008. Doru Antonesi a dat de înțeles, cu ani în urmă, că Toni Grecu ar fi fost vinovat de destrămarea grupului.

”Asta e viața, mergem înainte. Eu sunt conștient de lucrurile bune sau proaste pe care le-am făcut, mi le asum, asta e. Aș avea lucruri de comentat, dar nu o fac dintr-un mare respect pentru brandul “Divertis” la care țin foarte mult. Chestiile care sunt între oameni sunt trecătoare. Nu contează nimic din poveștile cine a plecat, de ce a plecat. Regret că nu am mai performat… cumva patinam, nu mai scoteam nimic, contextul nu mă mai ajuta în niciun fel. Am simțit nevoia să deschid o fereastră și să ies în lume”, a declarat Toni Grecu, citat de wowbiz.ro.

 

Toni Grecu despre destrămarea grupului Divertis. ”Ca în orice căsnicie, dacă la un moment dat vezi că nu prea mai ai cine știe ce satisfacții din treaba asta, mai bine îți vezi de cale”

“Așa i-a fost momentul și așa i-a fost destinul. Nu am niște răspunsuri prea sofisticate. Ca în orice căsnicie, dacă la un moment dat vezi că nu prea mai ai cine știe ce satisfacții din treaba asta, mai bine îți vezi de cale. Cam asta a fost. Nu am ce povești să fac. Un lucru este clar, nu am niciun fel de resentimente față de nimeni și niciun fel de critici nimănui. Îmi asum și părțile bune și părțile proaste. Am făcut și greșeli din orgoliu, dar nu atât de multe, dar am făcut, dar nu neapărat pe zona asta profesională. Noi nu trăim doar ca să muncim, mai avem și alte lucruri de făcut pe lume”, a mai spus Ton Grecu despre destrămarea grupului Divertis.

“Nu am fost certat niciodată cu nimeni. Că nu vorbim cum vorbeam înainte, asta e viața. Cu Gyuri (n.r. regretatul artist Ioan Gyori Pascu, care a încetat din viață în anul 2016) am un mare regret că a părăsit lumea asta. Este unul dintre marile mele regret. Eu personal îi datorez imens, multele momente excepționale pe care mi le-a oferit pe scenă. E un artist excepțional și nu știu dacă România va mai avea un talent de anvergura lui în zona asta de comedie”, a completat acesta.

citește și...