A murit actorul Bogdan Stanoevici. A fost infectat cu COVID-19

12.01.2021, 11:15
A murit actorul Bogdan Stanoevici. A fost infectat cu COVID-19
A murit actorul Bogdan Stanoevici. A fost răpus de COVID-19

Bogdan Stanoevici a murit în aceasta dimineață, anunță Antena 3. Actorul avea 62 de ani.

Actorul Bogdan Stanoevici a fost internat la Spitalul Sfântul Pantelimon din Capitală infectat cu SARS-CoV2 în data de 16 decembrie, potrivit Antena 3. La două zile distanță, acesta era dus la Terapie Intensivă în stare gravă. “Este, în continuare, în stare gravă, a căpătat o infecție nosocomială, clostridium difficile, din cauza căreia situația medicală s-a agravat. A fost mutat azi pe ATI non-COVID, dar această infecție pune în pericol starea sa de sănătate pentru că are sistemul imunitar foarte slăbit”, dezvăluiau surse medicale în luna decembrie.

Pe 24 decembrie, Bogdan Stanoevici a fost preluat de la Spitalul Sf. Pantelimon”din Capitală și internat la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. C.C. Iliescu, unde a suferit mai multe intervenții chirurgicale, conform sursei citate.

Bogdan Stanoevici declara că nu poartă mască de protecție

La începutul lunii noiembrie, Bogdan Stanoevici declara că nu poartă mască de protecție împotriva COVID-19 pentru că este sănătos, explicând că a recurs la masca de protecție când a fost nevoit, conformându-se regulilor.

“Pentru a evita speculatiile ulterioare si atacurile inutile, va spun eu acum – faptul ca nu port masca este in primul rand pentru ca sunt sanatos. Si aici il citez pe ministrul Sanatatii, care a spus ca masca o poarta oamenii bolnavi, oamenii sanatosi nu o poarta. Am facut in fiecare luna cate un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment”, declara actorul la vremea respectivă.

Bogdan Stanoevici a fost director al Circului Metropolitan. În 2019 a candidat la prezidențiale, iar în 2020 la Primăria Capitalei și la parlamentare, din partea Partidului Ecologist Român (PER). Acesta fusese și ministrul Românilor de Pretutindeni în Guvernul Ponta. Bogdan Stanoevici a fost absolvent al I.A.T.C. „I. L. Caragiale” din București. În mai 1989 s-a stabilit prin căsătorie în Franța, unde și-a continuat cariera. S-a restabilit în România în anul 2011.

citește și...