VIDEO / Ce a pățit Bursucu după ce s-a încheiat emisiunea ”Dansez pentru tine”. ”A fost unul dintre cele mai rele momente din viața mea”

21.03.2022, 13:41
VIDEO / Ce a pățit Bursucu după ce s-a încheiat emisiunea ”Dansez pentru tine”. ”A fost unul dintre cele mai rele momente din viața mea”
Ce a pățit Bursucu după ce s-a încheiat emisiunea ”Dansez pentru tine”. ”A fost unul dintre cele mai rele momente din viața mea”

Bursucu, pe numele său real Adrian Cristea, a scos la iveală detalii mai puțin cunoscute din viața sa. Acesta și-a amintit de perioada în care a fost dansator și coregraf la emisiunea de mare succes ”Dansez pentru tine”, care a fost difuzată cu ani în urmă de postul de televiziune Pro TV. Bursucu a povestit că a trecut prin momente neplăcute după încheierea show-ului respectiv.

Bursucu este cunoscut publicului larg din postura de coregraf, dar și de prezentator la emisiunea ”Teo Show”, pe care a moderat-o alături de Teo Trandafir la postul de televiziune Kanal D. Acesta poate fi urmărit acum  la matinalul de la Kanal D. Viviana Sposub, în vârstă de 24 de ani, a fost aleasă să prezinte emisiunea matinală ”Dimineața cu noi”, de la postul de televiziune Kanal D, alături de Bursucu și George Tănase.

Bursucu, pe numele său real Adrian Cristea, a devenit cunoscut după ce a fost dansator și coregraf la emisiunea ”Dansez pentru tine”, difuzată în urmă cu câțiva an i de postul de televiziune pro TV. Acesta a povestit, pentru click.ro, ce s-a întâmplat după ce show-ul a luat sfârșit.

Ce a pățit Bursucu după ce s-a încheiat emisiunea ”Dansez pentru tine”. ”Căzusem de undeva de sus, de sus!”

Bursucu a povestit pentru cancan.ro că după ce s-a încheiat emisiunea ”Dansez pentru tine” a urmat o perioadă dificilă pentru el. Nu a mai primit nicio ofertă și părea că toată lumea îl uitase.

“Când eram la ”Dansez pentru tine”, am reușit să ajung unul dintre cei mai cunoscuți coregrafi de acolo. ”Dansez pentru tine” a fost una dintre, dacă nu cea mai tare emisiune de la noi din România, top 3 ever – format, public, greutate, audiență, dacă era ”Dansez pentru tine” vinerea, toată lumea se închidea în casă, pac, televizoarele, nimeni nu iese. S-a terminat cu ”Dansez”, după șase luni, am reușit să țin bateria telefonului 3-4 zile fără să se descarce. Nu mai suna nimeni! A fost unul dintre cele mai rele momente din viața mea! Nu mai știa nimeni cine ești! O perioadă am stat în casă și am plâns, pentru că nu îmi venea să cred ce mi se întâmplă, nu realizam, totuși aveam 22 de ani. Căzusem de undeva de sus, de sus!”, a mărturisit Bursucu.

citește și...