Adevărata relație dintre Bursucu și Teo. Ce spune prezentatorul TV despre colega lui

25.05.2020, 12:47
Adevărata relație dintre Bursucu și Teo. Ce spune prezentatorul TV despre colega lui
Adevărata relație dintre Bursucu și Teo. Ce spune prezentatorul TV despre colega lui

Bursucu, pe numele său real Adrian Cristea, a vorbit despre relația pe care o are cu prezentatoarea teo Trandafir, cea alături de care moderează emisiunea ”Teo Show”, de la Kanal D.

Bursucu prezintă, alături de Teo Trandafir, emisiunea ”Teo Show”, de la Kanal D, cei doi făcând o echipă foarte bună. Bursucu a făcut declarații despre relația pe care o are cu binecunoscuta moderatoare de televiziune.

”Prietenie adevărată cu tot ce implică ea. Ne suntem aproape unul celuilalt și la bine, și la greu”, a mărturisit Bursucu pentru click.ro.

Care este cel mai important sfat pe care l-a primit de la Teo

Bursucu a explicat și care este sfatul cel mai important pe care i l-a dat colega sa, Teo Trandafir, și anume acela de a nu intra cu bocancii în viața nimănui.

”Meseria nu se învață, se fură, așa se spune. Unde am avut de aflat răspunsuri, am adresat întrebări, unde am putut să prind din zbor, am prins. De la Teo am învățat foarte multe. Cum să stau la cadru, când trebuie să vorbesc și când să tac, cum să adresez întrebări. Cel mai important lucru și sfat primit de la Teo a fost să nu intru cu bocancii în viața unui om, pentru că nici mie nu mi-ar plăcea să intre cineva cu bocancii în viața mea. Dacă omul dorește să vorbească, va vorbi, dacă nu, e bine să nu insiști”, a mai spus Bursucu.

”Când am primit propunerea să vin la ”Teo Show”, tocmai deschisesem și o sală de dans pentru copii. Probabil că aș fi rămas în zona dansului… Dar viață mi-a rezervat acest drum. M-am suit în acest tren și îmi este bine”, a adăugat prezentatorul TV.

Are două emisiuni la TV

Bursucu, în vârstă de 33 de ani, s-a făcut remarcat ca coregraf la emisiunea ”Dansez pentru tine”, de la pro TV. Ulterior acesta a ajuns prezentator de televiziune. La Kanal D, acesta are două proiecte. Prezintă emisiunile ”Teo Show”!, alături de Teo Trandafir, și ”Roata norocului”, alături de Ana-Maria Barnoschi.

citește și...