VIDEO / Cum arăta Jean de la Craiova pe vremea când apărea la emisiunea ”Dansez pentru tine”. Făcea spectacol total!

19.02.2021, 13:03
VIDEO / Cum arăta Jean de la  Craiova pe vremea când apărea la emisiunea ”Dansez pentru tine”. Făcea spectacol total!
VIDEO / Cum arăta Jean de la Craiova pe vremea când apărea la emisiunea ”Dansez pentru tine”. Făcea spectacol total!

În urmă cu ani, Jean de la Craiova făcea furori cu apariția sa la emisiunea ”Dansez pentru tine”, difuzată de postul de televiziune Pro TV.

În anul 2009, binecunoscutul cântăreț Jean de la Craiova a făcut senzație la emisiunea ”Dansez pentru tine”, de la postul de televiziune Pro TV. Acesta a făcut pereche la concurs cu Sandra Neacșu. Cei doi au ieșit atunci câștigători și au încasat un premiu în valoare de 60.000 de euro.


Jean de la Craiova și partenera lui din competiție, Sandra au făcut senzație pe ringul de dans, alături de coregraful lor, celebrul Bursucu.


Jean de la Craiova a făcut celebră expresia ”Vă pupă Jean” la ”Dansez pentru tine”

La emisiunea respectivă, Jean de la Craiova a rămas celebru și datorită expresiei ”Vă pupă Jean”. Coregraful Bursucu explica, într-un interviu, cine a spus prima dată ”Vă pupă Jean”. ”Ștefan Bănică Jr. a spus-o și apoi noi am transformat totul în brand”, dezvăluia Bursucu.

De asemenea, Bursucu a vorbit și despre cum decurgeau antrenamentele cu Jean de la Craiova astfel încât dansurile să iasă perfect. ”Pe Jean de la Craiova l-am bătut la propriu. Îi dădeam la palme peste mâini să stea într-o anumită poziție. Era vânăt pe brațe. Și-l băteam cu bățul peste picioare, pentru că altfel nu se putea”, a mărturisit coregraful.

Ce a declarat Jean de la Craiova după ce a câștigat ”Dansez pentru tine”

Jean de la Craiova a făcut declarații emoționante după ce a câștigat concursul ”Dansez pentru tine”.

”Premiul ăsta înseamnă pentru mine enorm. Am crezut că totul este superficial, dar Dumnezeu m-a iubit. le mulțumesc tuturor românilor că m-au votat și au avut încredere în mine. Acum este pruma dată când mă bucur că plânge Sandra, pentru că sunt lacrimi de fericire”, a spus Jean de la Craiova la acea vreme.

La rândul ei, Sandra Neacșu, partenera de dans a lui Jean de la Craiova spunea: ”Nu o să uit niciodată toate clipele petrecute aici și toți oamenii pe care i-au cunoscut și puterea imensă pe care au avut-o Jean și Bursucu, Bursucu cu idei nemaipomenite care să ne facă să luâm note mari și Jean care a luptat din răsputeri și a învins durerea de picior și de spate. Cred că nu am să le pot mulțumi toată viața”.

citește și...