VIDEO / Ce a făcut Maria Constantin în timpul vacanței romantice cu iubitul în Veneția. ”Dacă gondolierul…”

19.06.2021, 15:25
VIDEO / Ce a făcut Maria Constantin în timpul vacanței romantice cu iubitul în Veneția. ”Dacă gondolierul...”
VIDEO / Ce a făcut Maria Constantin în timpul vacanței romantice cu iubitul în Veneția. ”Dacă gondolierul...”

Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, împreună cu care are un băiat, Codruț, de care este extrem de atașată. Artista a fost măritată și cu omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viață în 2019 și de care s-a despărțit cu mare scandal. Anul trecut, Maria Constantin s-a despărțit de iubitul ei, Dacian Varga. De ceva vreme, Maria Constantin trăiește o nouă poveste de dragosteArtista formează un cuplu în prezent cu Robert Stoica.

Cei doi se află într-o vacanță romantică în Veneția. la un moment dat, Maria Constantin și iubitul ei au mers la o plimbare cu gondola. În timp plimbării, Marioa Constantin a luat prin surprindere pe toată lumea, începând să cânte o arie de operă. ”Dacă gondolierul nu cântă… cânt eu❗️?”, a comentat artista pe contul său de socializare, acolo unde a publicat și înregistrarea cu ineditul moment.

Cum a început povestea de dragoste dintre Maria Constantin și Robert Stoica

 

Maria Constantin și Robert Stoica  au fost invitați recent la emisiunea ”Teo Show”, de la postul de televiziune Kanal D, unde au făcut declarații despre relația lor. Maria Constantin a mărturisit că ea a fost cea care a luat inițiativa în relație.

”A fost ca un test, hai să vedem, rezistă sau nu. A fost pentru noi cunoașterea celuilat, ne-am înțeles, a fost ok. Noi suntem tot împreună, suntem bine… Eu am luat inițiativă… Eu cred că a fost și la Dumnezeu. Consider că faptul că ne-am întâlnit nu a fost întâmplător, pentru că în momentul de față sunt cea mai liniștită și fericită femeie. Eu zic că a meritat. Da, ne-am mutat de un an de zile… Nu am pășit în fața altarului, dar mă simt ca și cum aș fi pășit”, a declarat Maria Constantin.

”La un eveniment și de acolo a început totul. Am avut emoții, dar am avut noroc că a venit și din partea ei. Deocamdată nu este inelul de logodnă.. Mai avem timp…”, a completat Robert, iubitul Mariei Constantin.

citește și...