VIDEO / Andreea Mantea a spus tot despre motivul pentru care a renunțat la ”Puterea Dragostei”. ”Toată viața mea am lucrat și nu am ținut cont unde mergem”

29.07.2020, 09:49
VIDEO / Andreea Mantea a spus tot despre motivul pentru care a renunțat la ”Puterea Dragostei”. ”Toată viața mea am lucrat și nu am ținut cont unde mergem”
Andreea Mantea a spus tot despre motivul pentru care a renunțat la ”Puterea Dragostei”. ”Toată viața mea am lucrat și nu am ținut cont unde mergem”

Andreea Mantea a ținut să lămurească lucrurile în ceea ce priivește motivul pentru care a decis să nu mai prezinte show-ul matrimonia ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D.

Andreea Mantea a moderat emisiunea ”Puterea Dragostei” timp de două sezoane. În cel de-al treilea sezon, vedeta a decis să părăsească Turcia, acolo unde au loc filmările, și să revină în România. Într-un vlog, vedeta a explicat care au fost motivele pentru care a decis să renunțe la emisiunea ”Puterea Dragostei”.

”Am renunțat tocmai pentru că era prea frumos”

“Am renunțat la această emisiune nu pentru că mi-a fost greu, nu pentru că mi-a fost rău! Am renunțat tocmai pentru că era prea frumos! Adică… concurenții aveau atât de multe trăiri și lucruri frumoase! Aveam senzația că viața mea e pusă pe pauză, că niciodată nu aveam timp să vin acasă, aveam senzația că niciodată nu aveam timp să fac nimic din ce-mi doream! Am ales să rezist pentru că îmi plăcea foarte mult!

Dar am luat această hotărâre pentru David! Nu mai era vorba despre mine! Toată tinerețea mea am lucrat și nu am ținut cont unde mergem, cât durează. Nu mi-am ales eu să lucrez în televiziune, pur și simplu așa mi-a fost dat, așa mi-a fost scris! Ador să lucrez! Dar, iată că fiecare proiect m-a adus până aici! Vrea să lămuresc această situație”, a spus vedeta, potrivit kanald.ro.

”Și eu vreau să trăiesc, să am timp și pentru mine”

Andreea Mantea a decis să plece de la emisiune pentru ca fiul ei, David, să fie alături de familie și pentru a se bucura de cei apropiați. De asemenea, vedeta a mărturisit că și-a dorit și să aibă mai mult timp și pentru ea.

”Am ales să renunț la această emisiune pentru că David trebuia să se întoarcă acasă! Copilul meu trebuia să fie acasă alături de bunicii lui, de tatăl lui, de familia lui de aici, din România. Eu vreau să îi dau o educație și o creștere frumoasă aici, în România. Vreau să crească alături de români, de bunaătatea românilor. Am nevoie că el să se dezvolte și să crească în sânul familiei. Mă întreba mereu de ce nu vine mamaia sau tataia!

Am început să mă simt vinovată că îl sacrificăm și pe el și nu era corect. Am fost un pic egoistă! A fost o experiență frumoasă pentru el, dar trebuia să se oprească. El trebuie să meargă la școală aici. Eu am avut o copilărie că în basme și vreau să trăiască și el asta! Și eu vreau să trăiesc, să am timp și pentru mine! Vor urma alte proiecte! Nu vreau să vă dau mai multe detalii!”, a adăugat fosta moderatoare de la ”Puterea Dragostei”.

 

Când a început sezonul 3 de la ”Puterea Dragostei”

Cel de-al treilea sezon al emisiunii „Puterea Dragostei” este difuzat la Kanal D din data de 27 iulie, de luni până vineri, în intervalele orare 11:00-12:00 și 17:00-19:00, și sâmbătă și duminică, în intervalele 16:00-18:00 și 19:00-20:00, ca în sezonul care tocmai s-a încheiat și care a fost câștigat de Bianca și Livian. Noul sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei este prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu, cea care a înlocuit-o pe Andreea Mantea.

citește și...