Victoria Răileanu, viața după divorț! Motivele pentru care s-a despărțit de tatăl fiului său: ‘Amândoi am făcut greșeli’

24.11.2020, 21:51
Victoria Răileanu, viața după divorț! Motivele pentru care s-a despărțit de tatăl fiului său: 'Amândoi am făcut greșeli'
Victoria Răileanu, viața după divorț! Motivele pentru care s-a despărțit de tatăl fiului său: 'Amândoi am făcut greșeli'

Victoria Răileanu, actrița Micky din serialul ‘Vlad’, a divorțat în urmă cu mai bine de un an de tatăl fiului său. Invitată în platoul emisiunii ‘Vorbește lumea’, de la PRO TV, vedeta a explicat motivele pentru care s-a despărțit de bărbat. 

Victoria Răileanu a fost căsătorită cu actorul Conrad Mericoffer. Cei doi au avut o relație de șase ani și jumătate și au împreună un băiat, Carol, în vârstă de cinci ani și jumătate.

Actrița de la PRO TV a recunoscut că au mai divorțat în urmă cu trei ani, dar au decis să își mai dea o șansă la vremea respectivă.

Motivele pentru care Victoria Răileanu a divorțat 

‘Noi am divorțat și acum trei ani. Am fost despărțiți patru luni. Dar de frica de a nu rămâne singuri, ne-am împăcat. Dar erau lucruri nevorbite, nerezolvate. Nu am reușit să trecem peste unele momente din timpul relației. Vara trecută mi-am propus să mă vindec. Mă rătăcisem. Amândoi am făcut greșeli, amândoi am făcut lucruri bune. Eu am rămas fără resurse. A trebuit să spun: nu mai pot! El a acceptat decizia mea, dar destul de greu’, a povestit Vicky.

Din păcate, mariajul lor nu a rezistat și au decis să își spună adio definitiv. În prezent, cei doi se înțeleg foarte bine de dragul fiului lor.

‘Am avut o discuție după jumătate da an. Stăteam amândoi și am zis că ne e mai bine așa. Totul se reduce la fiul nostru, Carol. El știe că noi vom rămâne o familie pentru el. Noi ne-am mai întâlnit, așa, ca familie, dar psihologii ne-au spus că nu e bine pentru Carol. Atunci am considerat că nu e momentul, așa că facem evenimentele separat’, a mai spus Victoria Răileanu.

Ce spunea Conrad Mericoffer despre Victoria

Deși au divorțat de comun acord în 2019, Victoria Răileanu și Conrad Mericoffer au rămas în relații bune. Fostul soț al actriței a confirmat despărțirea abia în vara acestui an.

‘Da, este oficial deja. Niște tensiuni acumulate de-a lungul timpului. Dar am fost foarte discreți. Am ieșit cu copilul împreună la câteva evenimente. Nu ne place să ieșim în evidență. Ce era să facem? Să ieșim să punem poze cu noi singuri pe canapea? Și să scriem că ne-am despărțit?

Suntem prieteni. În continuare avem o relație frumoasă de prietenie și ne înțelegem la fel de bine, nu există râcă între noi. Carol stă și la mine și la ea. Avem custodie comună’, a declarat actorul pentru Click!

citește și...