Victoria Răileanu, primele declarații despre divorțul de tatăl fiului său! De ce s-au despărțit

02.07.2020, 15:18
Victoria Răileanu, primele declarații despre divorțul de tatăl fiului său! De ce s-au despărțit
Victoria Răileanu, primele declarații despre divorțul de tatăl fiului său! De ce s-au despărțit

Actrița din ‘Vlad’, Victoria Răileanu, și actorul din serialul ‘Sacrificiul’ Conrad Mericoffer au divorțat! Cei doi au decis să se despartă în 2019, însă abia acum s-a aflat că aceștia nu mai formează un cuplu în acte.

Fostul soț al Victoriei Răileanu a confirmat primul că a divorțat de vedetă, dar că au rămas în relații foarte bune pentru fiul lor, Carol, în vârstă de 5 ani. Victoria Răileanu și Conrad Mericoffer s-au separat după șapte ani de relație.

Victoria Răileanu a divorțat în secret

‘Da, este oficial deja. Niște tensiuni acumulate de-a lungul timpului. Dar am fost foarte discreți. Am ieșit cu copilul împreună la câteva evenimente. Nu ne place să ieșim în evidență. Ce era să facem? Să ieșim să punem poze cu noi singuri pe canapea? Și să scriem că ne-am despărțit?, a spus Conrad Mericoffer pentru Click!

Acum, a venit rândul Victoriei Răileanu să ofere primele declarații despre divorțul de Conrad Mericoffer. Actrița a mărturisit că a fost alegerea ei să nu se afle că au divorțat în urmă cu mai bine de un an.

Care sunt motivele

‘Este adevărat că eu și Conrad ne-am despărțit încă de anul trecut. Nu am făcut publică despărțirea noastră și nu am vorbit despre acest subiect până acum pentru că viața mea privată ar trebui să rămână privată.

În orice cuplu există și momente mai grele, pe care unele cupluri reușesc să le depășește, altele nu. În cazul nostru, nu am reușit să trecem peste un moment foare greu din viața noatră. S-au acumulat anumite tensiuni, iar la un moment dat un realizat că nu mai putem merge mai departe împreună.

În continuare rămâne un subiect pe care nu aș dori să îl discut, dar vreau să precizez că motivul despărțirii nu are nicio legătură cu alte persoane, ci cu relația noastră de cuplu. În acest moment prioritatea mea este copilul nostru, Carol, și îmi concentrez toată atenția și iubirea asupra lui’, a afirmat Victoria Răileanu, pentru Libertatea.ro.

citește și...