Victoria Răileanu, actrița din serialul ‘Vlad’, a divorțat! Fostul ei soț a confirmat despărțirea

30.06.2020, 21:42
Victoria Răileanu, actrița din serialul 'Vlad', a divorțat! Fostul ei soț a confirmat despărțirea
Victoria Răileanu, actrița din serialul 'Vlad', a divorțat! Fostul ei soț a confirmat despărțirea

Este oficial! Victoria Răileanu, alias Micky din serialul ‘Vlad’, a divorțat, după ce în urmă cu câteva luni se zvonea că ea și partenerul său, actorul din ‘Sacrificiul’ Conrad Mericoffer, ar avea probleme în căsnicie.

Actrița a șters deja toate fotografiile de pe rețelele de socializare în care apărea alături de tatăl fiului său, Carol. Singurele poze care mai pot face legătura între cei doi sunt acum doar cele în care apare copilul lor.

Victoria Răileanu și Conrad Mericoffer au divorțat

Deși au divorțat de comun acord în 2019, Victoria Răileanu și Conrad Mericoffer au rămas în relații bune. Fostul soț al actriței a confirmat despărțirea abia acum.

Conrad Mericoffer a fost prezent la Gala Premiilor Gopo, unde a povestit de ce a divorțat de Victoria Răileanu.

‘Da, este oficial deja. Niște tensiuni acumulate de-a lungul timpului. Dar am fost foarte discreți. Am ieșit cu copilul împreună la câteva evenimente. Nu ne place să ieșim în evidență. Ce era să facem? Să ieșim să punem poze cu noi singuri pe canapea? Și să scriem că ne-am despărțit?

Suntem prieteni. În continuare avem o relație frumoasă de prietenie și ne înțelegem la fel de bine, nu există râcă între noi. Carol stă și la mine și la ea. Avem custodie comună’, a declarat actorul pentru Click!

La începutul acestui an, basarabeanca a fost surprinsă în ipostaze tandre într-un restaurant din Capitală, alături de colegul din serialul ‘Vlad’, Adrian Nartea, scria Ciao.ro. 

Victoria Răileanu, tandră cu colegul de platou

Cei doi actori au stat împreună mai bine de două ore, timp în care s-au luat în brațe, sorbindu-se din priviri. Victoria Răileanu nu a avut nicio reținere să îi bage mâinile pe sub geacă lui Adi, în văzul tuturor, deși el este căsătorit.

La vremea respectivă, se specula că Victoria Răileanu are probleme în căsnicie, însă actrița nu a confirmat absolut nimic.

‘Soţul meu are un nume austriac, se numeşte Conrad Mericoffer, ne-am cunoscut în facultate. Am fost colegi de facultate, dar n-am avut treabă unul cu altul, am lucrat destul de puţin împreună, ne apreciam profesional şi altfel, un pic. Lui îi plăcea de mine şi mie de el, dar în perioade diferite, niciodată în acelaşi timp. După ce am terminat facultatea, iar el masterul am intrat în acelaşi grup de prieteni şi ne-am cuplat. Avem un copil, pe băieţelul nostru îl cheamă Carol’, a povestit Victoria Răileanu, conform cancan.ro.

citește și...