Cine este Victoria Răileanu, una dintre cele mai frumoase femei din serialul Pro TV Vlad FOTO

30.01.2020, 14:43
Cine este Victoria Răileanu, una dintre cele mai frumoase femei din serialul Pro TV Vlad FOTO
Cine este Victoria Răileanu, una dintre cele mai frumoase femei din serialul Pro TV Vlad

Victoria Răileanu, una dintre cele cunoscute actrițe de la noi, interpretează rolul lui ‘Micky’ în producția ‘Vlad’ de la Pro Tv.

Cine este Victoria Răileanu, una dintre cele mai frumoase femei din serialul Pro TV Vlad

Primele două sezoane din serialul ‘Vlad’ au fost difuzate în 2019 și au înregistrat audiențe mari. Producția prezintă povestea unui tânăr, care după ce este trădat de cei mai buni prieteni, ajunge la închisoare, ca mai apoi să se întoarcă în viața acestora cu un plan de răzbunare.

Micky, personajul interpretat de Victoria Răileanu, este care îl ajută pe Vlad să își ducă planurile la bun sfârșit. În serial, Micky este mâna dreaptă a personajului principal și încearcă să le găsească punctele slabe dușmanilor lui Vlad. În plus, Micky a fost salvată din mâinile interlopilor și îi va rămâne loială lui Vlad.

În urmă cu ceva timp, Victoria Răileanu a vorbit despre rolul său din serialul ‘Vlad’. Frumoasa actriță a acordat un interviu celor de la Pro Tv, în care a povestit cum a ajuns să joace în producția postului de televiziune.

‘Personajul meu este Micky, am fost racolată de Vlad. Provin dintr-o familie săracă și, la un moment dat, m-am gândit eu că vreau bani și vreau să mă descurc în viață și am devenit un soi de damă de companie… dar mai mult stăteam pe lângă bărbați la mesele de poker, aduceam băuturi, primeam cadouri scumpe pentru că, binețeles, acesta este și scopul meu. Și, la un moment dat, mă întâlnesc cu Vlad”.

Eu și Barbu, personajul lui Dani Popescu, suntem oamenii care trebuie să afle tot felul de lucruri pentru Vlad. Micky este o tipă pe picioarele ei, știe ce vrea… Ea l-a ales pe Vlad pentru că Vlad i-a oferit o viață cu demnitate și asta își dorește foarte mult, să fie demnă, să fie respectată’, a mărturisit Victoria Răileanu.

 

citește și...