Victor Slav și-a panicat mama. ”M-a sunat speriată că aș avea COVID”

02.04.2021, 11:49
Victor Slav și-a panicat mama. ”M-a sunat speriată că aș avea COVID”

Prezentatorul de televiziune Victor Slav și-a panicat mama. Aceasta l-a sunat speriată că Victor Slav ar putea avea coronavirus.

Victor Slav s-a testat pentru noul coronavirus la Institutul Marius Nasta din București. Imediat s-a speculat faptul că fostul soț al Biancăi Drăgușanu ar fi infectat cu COVID-19. Pe contul său de Instagram, prezxentatorul de televiziune a făcut public rezultatul testului.

„M-a sunat mama speriată că aș avea Covid. Nu am Covid! Nu înseamnă că dacă mergi la un spital sau la o clinică să îți faci un test ești și infectat deja. Testul meu este negativ, așa că sunt apt de muncă. Sunt sănătos tun!”, a spus Victor Slav, potrivit click.ro.

958.918 de cazuri de coronavirus în țara noastră

Alte 6.115 cazuri noi de COVID-19 au fost raportate în ultimele 24 de ore în România. În total, de la debutul pandemiei în România au fost raportate 958.918 de îmbolnăviri. În ultima zi au decedat alte 136 de persoane. Până astăzi, au decedat 23.674 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 13.252. Dintre acestea, 1.434 sunt internate la terapie intensivă. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 6.744.605 teste RT-PCR și 615.745 de teste rapide antigenice.

Pe teritoriul României, 68.893 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 16.288 de persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 49.147 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 108 persoane. De la debutul pandemiei, 856.405 pacienți au fost declarați vindecați.

Victor Slav a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu și are o fetiță

Bianca Drăgușanu a fost măritată cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Într-un interviu pe care l-a acordat de curând, Bianca Drăgușanu a explicat în ce relații este cu tatăl copilului ei.

”Da, suntem prieteni. Bineînțeles că vorbim de câte ori este nevoie și asta este tot ce contează, că avem o comunicare frumoasă și că ne ajutăm unul pe celălalt în creșterea copilului”, a declarat vedeta.

”Pentru mine, Victor rămâne un om special. Așa a fost să fie ca noi doi să nu mai fim căsătoriți, însă eu nu am ce să îi reproșez din multe puncte de vedere. Relația noastră s-a bazat pe respect, în atari condiții, nu se poate vorbi de vreo lovire sau cuvinte urâte. Pe mine, el nu m-a atins nici măcar cu o floare, sau vreun cuvânt, m-a iubit și m-a respectat. Altele au fost neînțelegerile noastre, dar ne-am despărțit prieteni, așa cum suntem și astăzi, mai spunea Bianca Drăgușanu.

citește și...