VIDEO / Walter Zenga s-a vaccinat împotriva coronavirusului în Dubai

18.03.2021, 11:10
VIDEO / Walter Zenga s-a vaccinat împotriva coronavirusului în Dubai
VIDEO / Walter Zenga s-a vaccinat împotriva coronavirusului în Dubai

Fostul portar irtalian și actual antrenor Walter Zenga s-a vaccinat anti-Covid în Dubai, acolo unde locuiește de ceva vreme.

Walter Zenga a făcut prima doză de vaccin anti-Covid. Antrenorul s-a filmat în timp ce o asistentă îi administra serul pentru imunizare.

„Mulţumiri Guvernului Emiratelor Arabe Unite şi mulţumiri speciale conducerii Emiratelor Arabe Unite şi Ministerului Sănătăţii şi Prevenţiei şi Excelenţei Sale Dr. Nasser Al Budoor pentru asigurarea vaccinării Covid-19, pentru că ne ţin în siguranţă şi au grijă de noi”, a scris Walter Zenga pe contul său de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Walter Zenga (@walterzenga_official)

Walter Zenga și Raluca Zenga anunțau că s-au separat anul trecut

Raluca Zenga a fost căsătorită de foarte mulți ani cu fostul fotbalist italian Walter Zenga, împreună cu care are doi copii – Walter Junior și Samira. Despre cei doi s-a aflat că divorțează în luna octombrie a anului trecut. Se pare că aceștia au decis ulterior să mai acorde o șansă mariajului lor.

Raluca Zenga mărturisea că fostul său soț i-a iertat multe lucruri. ”El mi-a iertat multe și este mult mai înțelept decât mine în multe aspecte. Am impresia că, în relația cu mine, el a avut de-a face de multe ori cu un copil capricios și răsfățat, dar a dat mereu dovadă de tact și răbdare și m-a iubit pentru exuberanța și energia mea”, a afirmat Raluca Zenga într-un interviu.

Ulterior, Walter Zenga a transmis un mesaj pe contul său de socializare, în care mărturisea că își dorește o iubire sinceră. „Vreau să găsesc acea iubire sinceră… să rețin calitatea purității și conexiunea sufletească… în timp ce călătorim în locuri îndepărtate care ne umplu de uimire și care ne aduc mai aproape. Vreau să mă uit adânc în ochii ei și să găsesc acel căutat, după dor și dorință, că nu pot crede că te-am întâlnit și că suntem aici. Nu te voi trăda niciodată, nu te voi lăsa niciodată să pleci”, a scris Walter Zenga în mediul online.

citește și...