Elena Merișoreanu, detalii despre starea soțului său, infectat cu COVID-19. ”A mers la spital într-o stare foarte foarte avansată”

29.03.2021, 10:15
Elena Merișoreanu, detalii despre starea soțului său, infectat cu COVID-19. ”A mers la spital într-o stare foarte foarte avansată”
Elena Merișoreanu, detalii despre starea soțului său, infectat cu COVID-19. ”A mers la spital într-o stare foarte foarte avansată”

Interpreta de folclor Elena Merișoereanu a dat noi detalii despre starea de sănătate a soțului său, care a fost infectat cu COVID-19.

Cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu este căsătorită de foarte mulți ani cu Viorel Croitoru. Soțul Elenei Merișoreanu a fost infectat cu noul coronavirus și a fost internat în stare gravă la Spitalul Victor Babeș. Artista a dat noi detalii despre starea de sănătate a partenerului său de viață. „A fost internat mai multe zile şi vreau să spun că a fost foarte bine îngrijit. El a mers la spital într-o stare foarte foarte avansată! Că n-a vrut să se ducă la spital. Nu a fost intubat, dar a avut parte de o îngrijire extraordinară. Vorbim la telefon, dar nu ne-am văzut, pentru că nu se poate intra acolo. Doar ce-i trimitem pachete prin domnul de la poartă care îi duce ce îi trimitem noi. Maine îi dă drumul acasă, maine îl externează”, a declarat Elena Merișoreanu la Antena Stars, conform spynews.ro.

„A fost foarte rău, să ştiţi. El are şi diabet şi îţi dai seama că nu…A răcit şi după răceala asta, probabil aşa se manifestă. Îi curgea nasul! A stat acasă câteva zile. Dar bineînţeles, că fiind răcit, noi avem în curte trei case. Şi a zis ”mă, stai să stau aici, că îmi este frică să nu vă dau şi vouă răceală.” Şi a stat mai izolat. Şi într-o dimineaţă pe la 4 i s-a făcut rău, a avut respiraţia mai grea şi a venit Salvarea l-a dus şi asta a fost. Bărbatul meu este un om foarte puternic, deși are diabet, mănâncă sănătos, mâncăm ca pentru vârsta noastră”, a adăugat aceasta. „Chiar zicea că nu îi este frică, că este o răceală! Uite că nu a fost așa, dar s-au ocupat foarte bine, i-au făcut perfuzii și asta l-a ajutat foarte mult. Deci, se poate trata, dar dacă te duci la spital, acasă e greu. Dar nici să te duci la spital în ultimul moment când nu mai are ce să-ți facă, dacă îți cuprinde plămânul total, nu te mai poate salva nimeni”, a mai spus Elena Merișoreanu.

936.618 de cazuri de coronavirus în țara noastră

Alte 4.439 de cazuri de COVID-19 au fost raportate în ultimele 24 de ore în România. Bilanțul a ajuns la 936.618 de îmbolnăviri. În ultima zi au murit alte 117 persoane. Până astăzi, au decedat 23.114 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 12.744. Dintre acestea, 1.386 sunt internate la terapie intensivă. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 6.650.078 de teste RT-PCR și 571.994 de teste rapide antigenice.

Pe teritoriul României, 70.179 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 15.964 de persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 57.991 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 103 persoane. De la debutul pandemiei, 837.060 de pacienți au fost declarați vindecați.

citește și...