Vica Blochina e foc și pară pe administrația blocului. ”Mi-au luat mobila, parchet, cauciurile de la mașină”

25.11.2022, 13:32
Vica Blochina e foc și pară pe administrația blocului. ”Mi-au luat mobila, parchet, cauciurile de la mașină”
Vica Blochina e foc și pară pe administrația blocului

Vica Blochina este foc și pară pe administrația blocului din Capitală unde locuiește. Vedeta susține că i s-au furat din boxă numeroase bunuri, valoarea acestor lucruri fiind una foarte mare. ”10.000 de euro pagubă! Mi-au luat mobila, parchet, cauciurile de la mașină”, a dezvăluit Vica Blochina într-un interviu.

Vica Blochina este în scandal cu administrația blocului în care locuiește. După ce a avut datorii la întreținere, de care a reușit să scape, acum vedeta a rămas fără bunuri de mii de euro, care i-au fost sustrase din boxă.

Blonda acuză administrația blocului de furt și a făcut reclamație la poliție, însă deocamdată nu și-a recuperat bunurile.

Vica Blochina e foc și pară pe administrația blocului. ”S-au dus în boxă și mi-au luat tot!. A fugit cu cauciucurile mele! ”

„Administratora a spart la mai mulți locatari boxele și ne-au furat bunurile. Am dovezi, am materiale filmate și înregistrate! 10.000 de euro pagubă! Mi-au luat mobila, parchet, cauciurile de la mașină. S-au dus în boxă și mi-au luat tot! I-am făcut plângere la Poliție și ea minte! A fugit cu cauciucurile mele! Nu am recuperat nimic nici până acum! E o mincinoasă!”, a declarat Vica Blochina pentru click.ro.

”E o gașcă de doamne în etate, mai durdulii, care au avut cu niscaiva funcții importante prin PSD! Această doamnă în etate din PSD, acum pensionară, are funcția de președinte al blocului și se crede încă stăpâna României. Ne amenință pe toți locatarii cu relațiile ei! Administratorul complexului, Maria Nistor, s-a ales cu un dosar penal după ce a spart boxele complexului și a furat bunurile mai multor locatari. Avem înregistrarea audio când își recunoaște o parte din vină, depusă la secția 14 de Poliție. Vă rog să-mi înapoiați bunurile!”, a mai spus aceasta.

Vica Blochina are un băiat din relația cu Victor Pițurcă

Vica Blochina s-a născut pe 8 august 1975, în Klaipeda, Lituania, dar locuieşte în România de foarte mulți ani. Vedeta s-a afirmat ca balerină în clubul Melody, din Bucureşti, cu o trupă de balet din Lituania. Aceasta a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc după ce s-a aflat despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu fostul mare jucător de fotbal și antrenor  Victor Pițurcă, împreună cu care are un băiat care se numește Edan.

Relația dintre Vica Blochina și Victor Pițurcă s-a întins pe durata a 16 ani, între anii 1995 și 2011. Edan, fiul lor, a venit pe lume în anul 2007. Victor Pițurcă este căsătorit de mai bine de 30 de ani cu Maria, care i-a dăruit doi copii: un băiat, Alex, și o fată, Claudia.

citește și...