Vica Blochina, dezvăluiri de pe vremea când era dansatoare la barul Melody. ”A venit un grec care avea vapoare și mi-a adus cadou un Rolls-Royce”

04.02.2022, 10:48
Vica Blochina, dezvăluiri de pe vremea când era dansatoare la barul Melody. ”A venit un grec care avea vapoare și mi-a adus cadou un Rolls-Royce”
Vica Blochina, dezvăluiri de pe vremea cân era dansatoare la barul Melody. ”A venit un grec care avea vapoare și mi-a adus cadou un Rolls-Royce”

Vica Blochina a făcu dezvăluiri din trecutul său. Aceasta a scos la iveală amănunte din vremea când era dansatoare la barul Melody. Acesta a povestit ce personalități din România veneau acolo cu ani în urmă, dar și a dat și alte detalii incendiare. ”A venit un grec care avea vapoare și mi-a adus cadou un Rolls-Royce”, a povestit Vica Blochina.

Vica Blochina s-a născut pe 8 august 1975, în Klaipeda, Lituania, dar locuieşte în România de foarte mulți ani. Vedeta s-a afirmat ca balerină în clubul Melody, din Bucureşti, cu o trupă de balet din Lituania. Aceasta a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc după ce s-a aflat despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu fostul mare jucător de fotbal și antrenor  Victor Pițurcă, împreună cu care are un băiat care se numește Edan. Relația dintre Vica Blochina și Victor Pițurcă s-a întins pe durata a 16 ani, între anii 1995 și 2011. Edan, fiul lor, a venit pe lume în anul 2007. Victor Pițurcă este căsătorit de mai bine de 30 de ani cu Maria, care i-a dăruit doi copii: un băiat, Alex, și o fată, Claudia.

Vica Blochina a fost prezentă la podcastul ”Fiță cu Adiță”, în cadrul căruia a vorbit despre viața sa în vremea când era dansatoare la barul Melody. Acesta a mărturisit că printre clienți s-au numărat și personalități din lumea politică din țara noastră. De asemenea, Vica Blochina a dezvăluit, la emisiunea online ”În oglindă”, și ce cadou impresionant i-a făcut un bogătaș grec, care făcuse o pasiune pentru ea.

 

Vica Blochina, dezvăluiri de pe vremea când era dansatoare la barul Melody. ”La Melody era la fel ca la Moulin Rouge, din Paris. Iliescu venea acolo, premierul Năstase venea acolo”

„La Melody era la fel ca la Moulin Rouge, din Paris. Iliescu venea acolo, premierul Năstase venea acolo. Revelioanele erau cumpărate de Cataramă, adică nah… Tăriceanu mai venea. Gigi Becali nu avea masă în faţă, avea în spate, să ştii! Nu am fost niciodată combinată cu un bărbat sărac! Nu pot”, a detaliat Vica Blochina la podcastul ”Fiță cu Adiță”, notează revista Viva.

„La Melody veneau, țin minte că a venit un grec care avea vapoare, multimilionar, și mi-a adus cadou un Rolls-Royce. Asta în anii ’90. Se îndrăgostise de mine și mi-a adus cadou un Rolls-Royce, primul Rolls-Royce din România. Și eu am zis: ”Eu nu vreau mașina asta veche. Eu vreau Alfa Romeo”. Era Alfa Romeo într-o vitrină, era superbă, roșie. I-am zis că eu nu vreau vechitura aia, vreau Alfa Romeo din vitrină. Vezi ce copil eram la 18 ani? Da, mi-a luat ce mi-am dorit eu. Aveam multe variante, inclusiv la barul Melody, nu trebuia neapărat să aleg un bărbat însurat”, a spus Vica Blohina la emisiunea online ”În oglindă”, realizată de Mihai Ghiță, potrivit sursei mai sus-menționate.

citește și...