Vica Blochina, dezvăluiri uluitoare din trecutul ei. ”El pe mine m-a umilit efectiv”

14.12.2021, 14:35
Vica Blochina, dezvăluiri uluitoare din trecutul ei. ”El pe mine m-a umilit efectiv”
Vica Blochina, dezvăluiri uluitoare din trecutul ei. ”El pe mine m-a umilit efectiv”

Vica Blochina a fost prezentă la o emisiune online, unde a făcut dezvăluiri uluitoare din trecutul său. Aceasta a făcut mărturisiri neașteptate din povestea de dragoste pe care a trăt-o cu fostul fotbalistr și actual antrenor Victor pițurcă. Din relația lor a rezultat un băiat, Edan, de care fosta balerină este foarte mândră.

Vica Blochina s-a născut pe 8 august 1975, în Klaipeda, Lituania, dar locuieşte în România de foarte mulți ani. Vedeta s-a afirmat ca balerină în clubul Melody, din Bucureşti, cu o trupă de balet din Lituania. Aceasta a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc după ce s-a aflat despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu fostul mare jucător de fotbal și antrenor  Victor Pițurcă, împreună cu care are un băiat care se numește Edan. Relația dintre Vica Blochina și Victor Pițurcă s-a întins pe durata a 16 ani, între anii 1995 și 2011. Edan, fiul lor, a venit pe lume în anul 2007. Victor Pițurcă este căsătorit de mai bine de 30 de ani cu Maria, care i-a dăruit doi copii: un băiat, Alex, și o fată, Claudia.

Vica Blochina a fost invitată la emisiunea online ”În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, unde a făcut dezvăluiri neașteptate din trecutul său. Aceasta a dat amănunte neștiute din povestea de dragoste pe care a avut-o cu Victor Pițurcă. Aceasta a afirmat că de multe ori s-a simțit umilită în relație. ”Cred că asta a fost karma mea, să fac copil cu un bărbat însurat…El pe mine m-a umilit efectiv… Ești proastă, tu nu vezi că ești o urâtă, tu nu vezi că ai picioare strâmbe, tu nu vezi că ești o strâmbă… are puterea de a manipula și de a se impune”, a declarat Vica Blochin a, citată de kanald.ro.

Vica Blochina, dezvăluiri uluitoare din trecutul ei. ”Eu l-am înșelat pe el foarte mult”

Vica Blochina a mai mărturisit că i-a fost infidelă lui Victor Pițurcă, din răzbunare. ”Faptul că știind că niciodată nu o să fiu soția lui sau să avem o relație, eu l-am înșelat pe el foarte mult, foarte mult în toți anii ăștia, de răzbunare. Cred că a simțit, dar cumva a fost chestia de răzbunare a mea cu mine”, a declarat vedeta, citată de spynews.ro.


”Toți cu care am fost erau mulți peste el, din toate punctele de vedere, social, ca bani, ca vârstă, dar pe el îl iubeam atât de mult că mereu mă întorceam înapoi”, a adăugat ea.

Vica Blochina, dezvăluiri uluitoare din trecutul ei. ”Eu niciodată nu i-am spus până în ziua de azi că tatăl lui nu a vrut să-l recunoască

Vica Blohina a făcut declarații și despre unul dintre cele mai dureroase momente din viața sa, când Vicrtor Pițurcă nu a vrut să-l recunoască pe fiul lor, Edan.

”După ce s-a născut Edan, el nu a vrut să recunoască copilul, trebuia să ajungem la IML cu copilul. Eu niciodată nu i-am spus până în ziua de azi că tatăl lui nu a vrut să-l recunoască. I-am spus că tatăl e plecat, că antrenează în altă țară. M-am dus la IML să facem analiză, dar copilul a deschis ușa din mașină știind că tatăl lui e acolo, a rupt-o la fugă și s-a dus la el, tatăl lui fiind foarte stingher”, a explicat aceasta, conform sursei citate anterior.

”Edan a sărit la el în brațe și i-a spus: ”Tată, sunt eu, Edan. Nu mă mai știi pe mine, sunt eu, copilul tău”. A fost cel mai urât moment din viața mea, angajatele de la IML au început să plângă. După acest moment, relația tată-copil se regla”, a completat vedeta.

citește și...