Vica Blochina, detalii despre fiul ei și al lui Victor Pițurcă. ”Niciodată nu i-am impus să nu meargă la tatăl lui”

17.07.2022, 10:38
Vica Blochina, detalii despre fiul ei și al lui Victor Pițurcă. ”Niciodată nu i-am impus să nu meargă la tatăl lui”
Vica Blochina, detalii despre fiul ei și al lui Victor Pițurcă

Vica Blochina a dat detalii despre Edan, fiul ei și al fostului fotbalist și actual antrenor Victor Pițurcă. Blonda a explicat care este relația ei cu băiatul în vârstă de 14 ani, dar șiu cum se înțelege Edan cu tatăl său. ”Niciodată nu i-am impus să nu meargă la tatăl lui și uneori m-am gândit că el ar vrea să stea cu el”, a declarat Vica Blochina.

Vica Blochina s-a născut pe 8 august 1975, în Klaipeda, Lituania, dar locuieşte în România de foarte mulți ani. Vedeta s-a afirmat ca balerină în clubul Melody, din Bucureşti, cu o trupă de balet din Lituania. Aceasta a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc după ce s-a aflat despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu fostul mare jucător de fotbal și antrenor  Victor Pițurcă, împreună cu care are un băiat care se numește Edan. Relația dintre Vica Blochina și Victor Pițurcă s-a întins pe durata a 16 ani, între anii 1995 și 2011. Edan, fiul lor, a venit pe lume în anul 2007. Victor Pițurcă este căsătorit de mai bine de 30 de ani cu Maria, care i-a dăruit doi copii: un băiat, Alex, și o fată, Claudia.

În cadrul unui interviu pentru postul de televiziune Antena Stars, Vica Blochina a dat detalii despre relația pe care o are cu fiul său, Edan, dar și despre cum se înțelege adoescentul cu celebrul său tată, Vic tor Pițurcă.

Vica Blochina, detalii despre fiul ei și al lui Victor Pițurcă. ”Ei sunt bărbați, înțeleg altfel lucrurile”

 

“El are o varsta de adolscent, dar mie mi se pare ca e inca un… Imi pare asa rau ca ii zic ce sa faca si el imi spune ca el este adult. E foarte grea vârsta acum. Este foarte important că il are pe tatăl lui, cât și pe mine. Ei sunt bărbați, înțeleg altfel lucrurile”, a declarat Vica Blochina, citată de spynews.ro.

”Niciodată nu i-am impus să nu meargă la tatăl lui și uneori m-am gândit că el ar vrea să stea cu el, În iarnă când am plecat o lună din țară, în vacanță și i-am zis să vină cu mine, m-a refuzat, a zis ca merge la tatăl lui”, a adăugat vedeta.

 

citește și...