Vica Blochina, despre operațiile estetice. ”Nu vreau să schimb deloc absolut nimic”

29.08.2022, 16:37
Vica Blochina, despre operațiile estetice. ”Nu vreau să schimb deloc absolut nimic”
Vica Blochina, despre operațiile estetice

Vica Blochina a vobit deschis despre operațiile estetice. Vedeta a mărturisit că nu își dorește să recurgă la intervenții de ordin estetic. ”Nu vreau să schimb deloc absolut nimic”, a spus aceasta. În schimb, Vica Blochina a dezvăluit că și-ar mai dori să mai scape de câteva kilograme pentrru a avea silueta râvnită.

Vica Blochina s-a născut pe 8 august 1975, în Klaipeda, Lituania, dar locuieşte în România de foarte mulți ani. Vedeta s-a afirmat ca balerină în clubul Melody, din Bucureşti, cu o trupă de balet din Lituania. Aceasta a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc după ce s-a aflat despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu fostul mare jucător de fotbal și antrenor  Victor Pițurcă, împreună cu care are un băiat care se numește Edan. Relația dintre Vica Blochina și Victor Pițurcă s-a întins pe durata a 16 ani, între anii 1995 și 2011. Edan, fiul lor, a venit pe lume în anul 2007. Victor Pițurcă este căsătorit de mai bine de 30 de ani cu Maria, care i-a dăruit doi copii: un băiat, Alex, și o fată, Claudia.

Într-un interviu pentru click.ro, Vica Blochina a vorbit despre intervențiile de ordin estetic, explicând că nu își dorește să schimbe nimic la ea din acest punct de vedere. În schimb, blonda și-ar dori să mai dea jos ccâteva kilograme.

Vica Blochina, despre operațiile estetice. ”Acum nu am nevoie de operații, mă simt bine în pielea mea”

”Nu vreau să schimb deloc absolut nimic. Acum nu am nevoie de operații, mă simt bine în pielea mea, mai slăbesc 2-3 kilograme și sunt perfectă, chiar am nevoie. Tratamente pentru întreținere fac mai multe, și la față și corporale”, a declarat Vica Blochina pentru sursa mai sus-menționată.

Întrebată despre viața sentimentală și despre cum ar trebui să fie bărbatul care să o facă să se simtă împlinită, Vica Blochina a răspuns: ”Mamă, mi-ai făcut fazan. Cred că nu există așa ceva! Nu există, nu știu, nici nu îmi imaginez. Știi cum e cu relațiile, poate să fie, poți să-ți imaginezi un prinț care nici nu există sau nu mai ajunge niciodată, dar dacă e să se întâmple așa, este. Dacă este acel ceva cu siguranță trebuie să fie foarte funny, haios, trebuie să mă facă să rad pentru că mie îmi place să râd mult!”.

citește și...