Vica Blochina, cu sânii la vedere. Cum s-a fotografiat blondina la plajă, în Thailanda

10.01.2022, 14:47

Vica Blochina (46 de ani) se relaxează într-o minunată vacanță în Thailanda. Blondina atrage toate privirile cu felul în care arată, mai ales la plajă, acolo unde se relaxează în aceste zile. Fosta amantă a lui Victor Piturca se află în vacantă, alături de iubitul ei Tom Degețel, un milionar grec.

Fosta dansatoare știe cum să atragă privirile celor din jur. Recent, blondina s-a fotografiat într-un pareo, ce îi pune bustul generos în valoare.

”Well come To paradise bby”, a scris Vica în dreptul fotografiei care a strâns peste 2.000 de aprecieri.

”Superbă doamna”

Comentariile fanilor nu au întârziat să apară: ”Superbă doamna”; ”WWWOWWW sexy”.

Vica Blochina a fost foarte răsfăţată în ultima perioadă de iubitul ei, Tom Degețel, un milionar grec, cu care petrece din ce în ce mai mult timp, Vica Blochina a petrecut Revelionul si Anul Nou în Thailanda, la plajă.

Vica Blochina ar avea o relație cu milionarul grec

Fosta balerină nu a recunoscut că are o relație cu milionarul grec, însă cei doi s-au afișat împreună de ceva vreme. Partenerul de distracții al Vicai se pare că este un bărbat potent financiar, pentru că milionarul ar fi cheltuit o mică avere pentru vacanța din Thailanda. Vica Blochina a declarat, în urmă cu câteva zile, că bărbatul a plătit 12.000 de euro pe zi.

„Am închiriat o casă acolo. E superbă! E un domeniu întreg. Cred că e cea mai frumoasă casă din Phuket. Are cinema, spa și costă 12.000 de euro pe zi”, a declarat Vica Blochina.

”E mișto la 50 de ani să te plimbi pe banii altora”

Blondina a răspuns criticilor din mediul online și le-a transmis celor care o jignesc că se simte bine cu viața pe care o are și este extrem de mândră de trupul ei.

„E mișto la 50 de ani să te plimbi pe banii altora, înseamnă că ești șmecheră, nu?! Să arate altele la 45 cum arăt eu și să se plimbe pe banii altora. Sunt alții care au bani și n-au cu cine să se plimbe”, a declarat Vica Blochina.

Vica Blochina: “Când am fost însărcinată, eu nu am avut bani de mâncare“

Fosta iubita a fostului fotbalist a vorbit recent despre cea mai grea perioadă prin care a trecut, în relația cu fostul selectioner al României.

Fosta balerină avut o relație secretă timp de 16 ani cu Victor, iar din iubirea lor a rezultat Edan, în vârstă de 14 ani acum.

Blondina nu a îngropat securea războiului nici până în prezent. Vica Blochina mărturisește că au existat momente în care nu a avut bani de mâncare, iar cel mai greu a fost când a născut și nu avea niciun ajutor Aceasta a fost nevoită să-și vândă mașină, pentru că fostul selectioner a tratat-o cu indiferență.

“Am avut momente foarte grele financiar. Când am fost însărcinată, eu nu am avut bani de mâncare. Am vândut mașina ca să pot să merg la spital să nasc. Nu am avut bani de chirie atunci. Am vândut tot! Din partea lui Piți nu am avut niciun ajutor. Pe copiii mei i-aș învăța să nu aibă o relație cu un bărbat însurat. E foarte greu, trebuie să-ți asumi. Acum îmi pare rău, poate am rănit multă lume. Mi-aș cere scuze de la soția lui Piți acum“, a dezvăluit Vica Blochina, în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV.

citește și...