Vica Blochina, mărturisire despre relația cu Victor Pițurcă: “Când am fost însărcinată, nu am avut bani de mâncare“

15.11.2021, 21:26

Vica Blochina (46 de ani) a lansat un nou atac la adresa lui Victor Pițurcă. Fosta iubita a fostului fotbalist a vorbit despre cea mai grea perioadă prin care a trecut, în relația cu fostul selectioner al României.

Fosta balerină avut o relație secretă timp de 16 ani cu Victor, iar din iubirea lor a rezultat Edan, în vârstă de 14 ani acum.

Blondina nu a îngropat securea războiului nici până în prezent. Vica Blochina mărturisește că au existat momente în care nu a avut bani de mâncare, iar cel mai greu a fost când a născut și nu avea niciun ajutor Aceasta a fost nevoită să-și vândă mașină, pentru că fostul selectioner a tratat-o cu indiferență.

Vica Blochina: “Când am fost însărcinată, eu nu am avut bani de mâncare“

“Am avut momente foarte grele financiar. Când am fost însărcinată, eu nu am avut bani de mâncare. Am vândut mașina ca să pot să merg la spital să nasc. Nu am avut bani de chirie atunci. Am vândut tot! Din partea lui Piți nu am avut niciun ajutor. Pe copiii mei i-aș învăța să nu aibă o relație cu un bărbat însurat. E foarte greu, trebuie să-ți asumi. Acum îmi pare rău, poate am rănit multă lume. Mi-aș cere scuze de la soția lui Piți acum“, a dezvăluit Vica Blochina, în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV.

Chiar dacă nu regretă nimic, Vica Blochina a mărturisit că i-ar cere iertare soției fostului selecționer, pentru că, la vremea respectivă, nu își dădea seama că au existat persoane care au suferit de pe urma celor doi.

”Am trecut și prin perioada asta cu un om însurat, a fost o experiență… Bine, dacă aș fi avut o fată, aș învăța-o să nu facă lucrul ăsta. Este foarte greu, foarte greu. Când ești mai mic și mai tânăr nu înțelegi anumite lucruri, dar mai târziu înțelegi, poate ai rănit pe foarte multă lume în jurul tău!”, a mai povestit Vica la Măruță.

”Mi-a tresărit inimioară când l-am văzut”

Vica a spus că l-a întâlnit pe fostul iubit. ”E țiplă. Mi-a tresărit inimioara. Are 64 de ani, dar arată impecabil”.

”Satana! Cum poate să arate atât de bine la vârsta lui de 700 de ani. L-am văzut în realitate, după foarte mulți ani și când l-am văzut, nu-mi venea să cred. Este la fel, identic ca în tinerețe. E țiplă. Mi-a tresărit inimioara. Are 64 de ani, dar arată impecabil”, a mărturisit Vica Blochina.

Blondina l-a întâlnit la vârsta de 20 de ani pe Victor Pițurcă, care pe atunci avea 39 de ani. Vica Blochina a a ajuns în țara noastră ca balerină în Clubul Melody.

citește și...