Vica Blochina părăsește România. Vedeta a scos la vânzare apartamentul de la Victor Pițurcă. Unde intenționează să se mute blondina din 2022

07.12.2021, 19:12
Vica Blochina părăsește România. Vedeta a scos la vânzare apartamentul de la Victor Pițurcă. Unde intenționează să se mute blondina din 2022
Vica Blochina, detalii despre cel mai greu moment pe care l-a trăit din cauza lui Victor Pițurcă. ”A fost cel mai urât sentiment, peste care nu pot să trec vreodată”

Vica Blochina dă România pe Statele Unite! Fosta balerină intenționează să facă schimbări majore în viața ei.  Aceasta este mai hotărâtă ca oricând să părăsească România. Mai mult, vedeta a început, deja, demersurile pentru a se muta din țară în 2022.

Fosta iubită a selecţionerului Victor Piţurcă plănuieşte să se mute definitiv din ţara noastră şi să se stabilească în Statele Unite, cu fiul ei.

Vica Blochina plănuiește să plece din țară, tocmai de aceea și-a scos apartamentul de lux la vânzare. Fosta balerină a vorbit, marți, în emisiunea „Teo Show”, despre despre planurile de viitor.

Vica Blochina își dorește să se stabilească în Statele Unite

Fosta lui Victor Pițurcă a dezvăluit că își dorește să se stabilească peste Ocean, tocmai în Statele Unite ale Americii.

Vica a așteptat această schimbare de mult timp, însă a fost nevoită să se adapteze în funcție de nevoile fiului său, să fie suficient de matur pentru a accepta schimbarea.

 

„Îmi doresc să mă mut din România și preconizez la anul să mă mut în Statele Unite. Până acum nu am vrut să plec, deoarece trebuia să-l cresc pe Edan, să-i ofer cea mai bună educație. Dar acum este totul ok și îmi doresc să îmi trăiesc viața pentru mine”, a spus Vica Blochina.

Câte case și terenuri are fosta balerină

Vedeta a dezvăluit recent că are trei apartamente pe numele său și 10 terenuri.

„Apartamentul costă 300.000 euro, dacă într-adevăr ar fi fost adevărat că m-au evacuat din el, am familie și prieteni. Plus că mai am încă trei apartamente, în afară de acesta și vreo zece terenuri”, a spus Vica Blochina pentru cancan.ro.

Vica intenționa, în urmă cu câțiva ani, să înceapă o nouă viață alături de fiul ei, Edan, și iubitul său, la Moscova.

La vremea respectivă, fosta balerină se iubea cu Sergiu Lucinschi, fiul fostului preşedinte al Moldovei, Petru Lucinschi.

 

 

citește și...