Clipe grele pentru Vica Blochina! A pierdut apartamentul luxos primit de la Pițurcă din cauza datoriilor uriașe

27.08.2021, 14:25
Clipe grele pentru Vica Blochina! A pierdut apartamentul luxos primit de la Pițurcă din cauza datoriilor uriașe
Clipe grele pentru Vica Blochina! A pierdut apartamentul luxos primit de la Pițurcă din cauza datoriilor uriașe

Lovitură teribilă pentru Vica Blochina! Vedeta a pierdut apartamentul luxos primit de la Pițurcă din cauza datoriilor uriașe. Blondina locuia în casa respectivă alături de fiul ei și al selecționerului. Din nefericire, ea a fost evacuată din imobil din cauza datoriilor uriașe la întreținere.

Vica Blochina, dată afară din apartamentul primit cadou de la Victor Pițurcă

În urmă cu 14 ani, Vica Blochina a primit un apartament cadou de la Victor Pițurcă. Acum, însă, vedeta va trebui să se mute în altă parte, după ce n-a mai achitat restanțele la întreținere. Asociația de proprietari a dat-o în judecată, iar apartamentul va fi scos la licitație, scrie Wowbiz.

Vedeta acumulase datorii la întreținere în valoare de 13.409,35 lei, drept urmare a fost dată în judecată. Locuința în care Vica Blochina a locuit are trei camere și două balcoane, iar după renovarea imobilului, valoarea sa pe piață ar fi estimată la 350.000 de euro.

Vica Blochina regretă că a avut o relație cu Victor Pițurcă

Vica Blochina a fost timp de 16 ani amanta lui Victor Pițurcă, iar rodul iubirii lor este Edan, în vârstă de 14 ani. Victor Pițurcă este căsătorit de mai bine de 30 de ani cu Maria.

În prezent, Vica și Pițurcă nu-și mai vorbesc, însă fostul selecționer ține legătura cu fiul lui.

‘Eu nu sunt în nicio relație cu el. Totul s-a întâmplat doar pentru copil. Ce s-a întâmplat cândva, așa a fost să fie. Acum sunt matură, dacă ar fi să refac lucrurile, nu aș mai avea o relație cu un bărbat însurat. Cred că în continuare plătesc pentru asta, de aia în continuare sunt și singură, cred. Probabil am făcut, fără să vreau, rău cuiva’, a mărturisit blondina.

Victor Pițurcă a recunoscut copilul Vicăi Blochina, după ce aceasta l-a dat în judecată și l-a obligat să-i plătească o pensie alimentară de 9.000 de euro lunar. De atunci, Edan și Pițurcă sunt de nedespărțit.

”«Eu îmi doresc să fiu ca tata», copilul mi-a dat-o așa și m-a pus pe gânduri. El este idolul lui. I-am zis «Cum așa?», mi-a zis «Tati e foarte disciplinat». Asta înseamnă că, prin toată nebunia prin care am trecut, am fost destul de maturi amândoi și ne-am gândit la binele copilului și lucrurile s-au așezat în așa fel încât copilul este foarte fericit”, a mai spus Vica.

citește și...