Vica Blochina a avut relații cu doi miniștri. ”Nu am avut niciodată o relație cu un bărbat sărac, niciodată. Nu pot”

08.02.2022, 17:05
Vica Blochina a avut relații cu doi miniștri. ”Nu am avut niciodată o relație cu un bărbat sărac, niciodată. Nu pot”
Vica Blochina a avut relații cu doi miniștri. ”Nu am avut niciodată o relație cu un bărbat sărac, niciodată. Nu pot”

Vica Blochina a făcut mărturisiri din trecutul său amoroas în cadrul unei emisiuni onlne, unde a dezvăluit că a avut relații cu doi minștri. ”Nu am avut niciodată o relație cu un bărbat sărac, niciodată. Nu pot”, a declarat Vica Blochina, fosta iubită a fostului fotbalist și actual antrenort Victor Pițurcă la emisiunea respectivă.

Vica Blochina s-a născut pe 8 august 1975, în Klaipeda, Lituania, dar locuieşte în România de foarte mulți ani. Vedeta s-a afirmat ca balerină în clubul Melody, din Bucureşti, cu o trupă de balet din Lituania. Aceasta a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc după ce s-a aflat despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu fostul mare jucător de fotbal și antrenor  Victor Pițurcă, împreună cu care are un băiat care se numește Edan. Relația dintre Vica Blochina și Victor Pițurcă s-a întins pe durata a 16 ani, între anii 1995 și 2011. Edan, fiul lor, a venit pe lume în anul 2007. Victor Pițurcă este căsătorit de mai bine de 30 de ani cu Maria, care i-a dăruit doi copii: un băiat, Alex, și o fată, Claudia.

Vica Blochina a fost prezentă la podcastul ”Fiță cu Adiță”, în cadrul căruia a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute din viața sa sentimentală. Acesta a dezvăluit că a avut relații cu doi minștri, însă nu a dezvăluit numele acestora.

Vica Blochina a avut relații cu doi miniștri. ”Toată viața mi-au plăcut oamenii cu bani, dar să știi că dintre toți prietenii mei, eu sunt cea mai săracă”

„Au fost doi miniștri, dar nu pot să spun numele. (…) Toată viața mi-au plăcut oamenii cu bani, dar să știi că dintre toți prietenii mei, eu sunt cea mai săracă. Mie îmi plac oamenii de la care am ce să învăț. Nu am avut niciodată o relație cu un bărbat sărac, niciodată. Nu pot. Niciodată nu am cerut nimănui nimic. Știi ce înseamnă sărac? Dacă un bărbat până la 30 de ani nu a realizat nimic în viața lui, el nu o să realizeze niciodată. În primul rând tu, ca bărbat, trebuie să asiguri viitorul, pentru că tu ești stâlpul. Dacă ai reușit să faci lucrul acesta, înseamnă că eu am ce învăța de la tine. Să bag eu mâna în buzunar și să îți cumpăr ceva… Îmi paralizează mâna! Nu există așa ceva!”, a dezvăluit Vica Blochina, potrivit revistei Viva.

„În momentul ăsta nu iubesc. Mă simt foarte bine în pielea mea așa cum sunt. Eu întotdeauna am avut avut relație, niciodată nu am stat singură. Știu exact ce îmi doresc. Au fost perioade în care am avut relații cu cineva doar ca să nu stau singură. Decât să stau să pierd timpul… Mă simt foarte bine așa. Când o să fie momentul potrivit, acela o să fie al meu”, a mai declarat aceasta.

citește și...