Vestea dată de Mihai Albu. ”Au anulat, după 15 ore, ordinul de protecție instituit împotriva mea”

08.11.2020, 10:24
Vestea dată de Mihai Albu. ”Au anulat, după 15 ore, ordinul de protecție instituit împotriva mea”
Vestea dată de Mihai Albu. ”Au anulat, după 15 ore, ordinul de protecție instituit împotriva mea”

Iulia Albu a obținut ieri ordin de restricție împotriva fostului ei partener de viață, designerul de încălțăminte Mihai Albu. Astăzi, ordinul a fost anulat.

Iulia Albu a fost căsătorită cu Mihai Allbu, însă cei doi au ajuns la divorț. Din mariajul lor a rezultat o fiică, Mikaela. Între cei doi este din nou scandal, Iulia Albu obținând ieri ordin de restricție împotriva fostului său partener de viață, după cum anunțat acesta pe contul său de socializare. Totul a pornit de la niște declarații pe care Mihai Albu le-a făcut într-un interviu.

”Acesta este interviul din cauza caruia am fost sanctionat cu ordin de protectie, ordin cerut de fosta sotie si aprobat de Politia Romana, prin care imi este interzisa apropierea de locuinta fetitei mele la mai putin de 100 metri. Ordinul de restrictie a intrat in vigoare din aceasta noapte asa ca am pierdut si acest weekend pe care ar fi trebuit sa-l petrec impreuna cu Mika, mai ales ca duminica va fi ziua noastra de nume. Motivul este ca as fi un tip periculos si ii este frica de persoana mea. Ma doare capul…”, a spus sâmbătă Mihai Albu.

Ordinul de restricție împotriva lui Mihai Albu a fost anulat

Duminică, Mihai Albu a anunțat, în mediul online, că ordinul de restricție a fost anulat.

Designerul de încălțîminte este foarte fericit că o poate astfel vedea pe fiica sa și a Iuliei Albu, Mikaela.

”Asa cum era normal, Politia Romana si Procuratura au analizat cu celeritate plangerea facuta de mama copilului meu si au anulat, dupa cincisprezece ore, ordinul de protectie instituit impotriva mea. Ca urmare s-a emis o Hotarare a Parchetului realizand de fapt lipsa de temei a actiunii (din punctul meu de vedere aberanta). Sper ca aceste tipuri de demersuri infantile sa inceteze, mai ales ca este vorba de legatura dintre un tata si copilul sau, relatie care nu poate fi impiedicata sa se desfasoare, atata vreme cat exista implicare si deplin interes intru binele copilului! Desi a reusit sa-mi anuleze o zi petrecuta cu fetita mea, sper ca duminica de ziua noastra de nume sa fie rationala si sa nu ne impiedice sa ne sarbatorim impreuna. La multi ani, tuturor celor care isi sarbatoresc ziua numelui pe 8 noiembrie! La multi ani, Mika! ❤️”, a spus Mihai Albu.

 

citește și...