VIDEO / Iulia Albu, ordin de restricție împotriva lui Mihai Albu. ”Motivul este că aș fi un tip periculos”

07.11.2020, 13:54
VIDEO / Iulia Albu, ordin de restricție împotriva lui Mihai Albu. ”Motivul este că aș fi un tip periculos”
VIDEO / Iulia Albu, ordin de restricție împotriva lui Mihai Albu. ”Motivul este că aș fi un tip periculos”

Iulia Albu a obținut ordin de restricție împotriva fostului ei soț, Mihai Albu, după cum a anunțat acesta în mediul online.

Iulia Albu a fost căsătorită cu Mihai Allbu, însă cei doi au ajuns la divorț. Din mariajul lor a rezultat o fiică, Mikaela. Între cei doi este din nou scandal, Iulia Albu obținând ordin de restricție împotriva fostului său partener de viață. Mihai Albu a fost cel care a anunțat acest lucru pe contul său de socializare.

”Acesta este interviul din cauza caruia am fost sanctionat cu ordin de protectie, ordin cerut de fosta sotie si aprobat de Politia Romana, prin care imi este interzisa apropierea de locuinta fetitei mele la mai putin de 100 metri. Ordinul de restrictie a intrat in vigoare din aceasta noapte asa ca am pierdut si acest weekend pe care ar fi trebuit sa-l petrec impreuna cu Mika, mai ales ca duminica va fi ziua noastra de nume. Motivul este ca as fi un tip periculos si ii este frica de persoana mea. Ma doare capul…”, a spus Mihai Albu.

Noul scandal dintre Iulia și Mihai Albu a plecat de la un interviu

 

Noul scandal dintre Iulia și Mihai Albu a plecat de la niște declarații pe care Mihai Albu le-a făcut la o emisiune de la postul de televiziune Antena Stars.

Iulia Albu a postat o parte din interviu respectiv pe pagina sa de socializare, însoțit de următorul mesaj:

”Dragi colegi din presa, cu multi am lucrat direct, altora doar v-am raspuns la intrebari, uneori cu intarziere, dar intotdeauna cu drag. Relatia noastra nu a fost mereu una idéala, insa, in ciuda acestui fapt, ne-am respectat mereu unii pe ceilalti. Asa cum multa lume stie deja, voi ati fost primii mei parteneri in construirea brandului meu personal, prin rubricile scrise si munca editoriala … Va sunt si va voi fi mereu recunoscătoare pentru încrederea voastră si sprijinul vostru, intr-un moment in care NIMENI nu a fost langa mine. Va rog, astăzi, sa incetati promovarea cu titlu de adevar absolut a unor informatii care va sunt servite dintr-o singura perspectiva, fara niciun fel de suport probator. Va rog astazi sa va abtineti de a promova discursul de ura al unui om care in mod evident are grave probleme. Va rog sa nu interpretati tacerea mea in alt sens decat respect pentru viata si intimitatea copilului meu. Va rog astazi sa reactionati la discursul unui om caruia i se pare amuzant sa insinueze ca i-ar fi placut sa ne impuste atat pe mine cat si pe actualul meu partener in fata Mikaelei. Iulia Albu”.

citește și...