Iulia Albu dă detalii despre fiica sa. ”Este mult prea mică pentru a-și da seama acum”

13.08.2020, 09:10
Iulia Albu dă detalii despre fiica sa. ”Este mult prea mică pentru a-și da seama acum”
Iulia Albu dă detalii despre fiica sa. ”Este mult prea miă pentu a-și da seama acum”

Fashion-editorul Iulia Albu a dat detalii despre fiica sa, Mikaela. Vedeta a dezvăluit și motuivul pentru care a preferat ca fetița sa să urmeze cursurile unei școli de stat.

Iulia Albu este mama unei fetițe pe care o are din mariajul cu  binecunoscutul designer de încălțăminte Mihai Albu. Despre Mikaela a făcut Iulia Albu dezvăluiri în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva.

Întrebată dacă Mikaela este pasionată de modă ca și ea și dacă îi va călca pe urme, Iulia Albu a răspuns:

”Nu înțeleg concepția asta cu „călcatul pe urme”, adică de ce ar trebui să-mi calce mie pe urme, nu poate să-și facă urmele ei? Chiar dacă ar vrea să activeze în același domeniu, cred că ar trebui să aibă drumul ei și mi se pare trist atunci când copiii sunt comparați cu părinții.

Este vina părinților că pun foarte multă presiune pe copiii lor. Eu nu pun niciun fel de presiune pe Mikaela. Ea va face exact ceea ce dorește să facă. Este mult prea mică pentru a-și da seama acum”.


”Este un snobism să duci copilul la o școală privată”

Iulia Albu a explicat că a decis ca fiica sa, Mikaela, să urmeze cursurile unei școli de stat.

”Mi se pare că foarte mulți profesori nu-și fac treaba cum ar trebui. Acum situația este diferită, pentru că Mikaela merge la o școală foarte bună. O școală de stat, apropo. Este un snobism să duci copilul la o școală privată. Există și excepții. Eu nu sunt un om snob, modestia mă caracterizează, după cum spuneam și anterior.

Poate să facă o facultate în străinătate, dacă va alege un profil pentru care nu se oferă o pregătire suficientă în țară. Spre exemplu, Facultatea de Drept aș vrea să o urmeze în străinătate, pentru că în România nu mai este așa cum era înainte sau, dacă ar vrea să facă studii în domeniul bancar, tot în străinătate aș îndruma-o”, a declarat fashion -editorul.

citește și...