Ce a răspuns Mihai Albu când a fost întrebat dacă ar mai vrea o relație cu Iulia Albu. ”N-aș mai risca așa ceva”

21.09.2020, 12:43
Ce a răspuns Mihai Albu când a fost întrebat dacă ar mai vrea o relație cu Iulia Albu. ”N-aș mai risca așa ceva”
Ce a răspuns Mihai Albu când a fost întrebat dacă ar mai vrea o relație cu Iulia Albu. ”N-aș mai risca așa ceva”

Mihai Albu a afirmat răspicat că nu și-ar mai dori o relație cu cea care i-a fost parteneră de viață, Iulia Albu.

Mihai Albu a fost prezent în platoul emisiunii ”La Măruță”, de la Pro TV, unde a participat la provocarea ”Spui tot sau îți ia gura foc”, celebra rubrică în care invitații răspund la o serie de întrebări.

Fostul soț al Iuliei Albu, în vârstă de 58 de ani, a preferat să spună mai mult adevărul, decât să guste ceva iute.

La întrebarea dacă și-ar mai dori o relație cu Iulia Albu, acesta a răspuns: ”Eu mă iubesc foarte mult și n-aș mai risca așa ceva”.

Binecunoscutul designer de încălțăminte Mihai Albu a fost căsătorit cu Iulia Albu. Din mariajul lor a rezultat o fetiță care se numește Mikaela.

Potrivit revistei Avantaje, întrebat cum și-ar descrie fosta soție în trei cuvinte, creatorul de modă a răspuns: „Perversă, prefăcută, mincinoasă”.

„Dar nu am spus numai eu asta. Mie îmi place să mă documentez”, a adăugat designerul de încălțăminte.

Întrebat dacă Iulia Albu l-a înșelat în timpul relației lor, Mihai a spus că este 99% sigur că nu. De asemenea, întrebat dacă el a înșelat-o vreodată, a spus nu.

”Am fost făcut în toate felurile de către Iulia Voichița”

La emisiunea menționată, Mihai Albu a fost provocat să menționeze numele a trei femeie, cele mai lipsite de eleganță și gust din punct de vedere vestimentar. Aici, acesta a făcut referire la fosta sa parteneră de viață, Iulia Albu, al cărei nume de fată este Iulia Voichița.

„Mai vezi pe cineva cu mătura în cap, cu ananas în cap. Nu știu. E cu gust? Nu. Și eu sunt în domeniul modei. Pentru mine, asta iese. (…)

A zis să nu-i mai pomenesc numele pe post. Albu este numele meu, nu și al ei. (…) În această emisiune am fost făcut penibil.

Am fost făcut în toate felurile de către Iulia Voichița. Mi-am permis și eu să-mi spun părerea. Am fost provocat. Pe ea nu a provocat-o nimeni”, a adirmat acesta.

Mihai Albu a mai fost provocat de Cătălin Măruță să spună cu ce vedetă din România și-ar dori o aventură de o noapte.

Acesta a spus fără să stea pe gânduri: ”Tania Budi”.

citește și...