Valentina Pelinel și Cristi Borcea, prima apariție televizată! Cum a început povestea lor de dragoste: ‘Am trecut printr-un război amândoi’

15.07.2020, 15:48
Valentina Pelinel și Cristi Borcea, prima apariție televizată! Cum a început povestea lor de dragoste: 'Am trecut printr-un război amândoi'
Valentina Pelinel și Cristi Borcea au fost invitați în platoul emisiunii 'Star Matinal'

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au spart gheața și au apărut pentru prima dată într-o emisiune tv împreună! Cei doi soți au făcut dezvăluiri incendiare din viața de familie, iar fostul boss dinamovist nu s-a sfiit să îi facă o declarație de dragostei partenerei sale.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au fost invitați în platoul emisiunii ‘Star Matinal’, unde și-au deschis sufletele și au vorbit cu sinceritate despre povestea lor de iubire. În plus, aceștia au dezvăluit că au trecut prin momente dificile pentru a fi acum fericiți.

Pentru cei care nu știu, Cristi Borcea a fost cel care a făcut primul pas în relația cu Valentina. Se pare că blondina nu s-a lăsat cucerită așa ușor, mai ales ținând cont de trecutul amoros controversat al afaceristului.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, detalii incendiare despre relația lor

‘Eu l-am facut. Era normal, dar nu a fost ușor. Am întins plasa, dar greu a căzut. Am avut experineță foarte mare. Din ce în ce mă apropiam de ea, în fiecare moment îmi dădeam seama cât este de sensibilă și de făcută pentru mine. pentru că eu fiind mai agitat, mai vulcani, îți trebuie ceva care să te completeze. Iar ea este o fire extraordinar de caldă.

Dar cel mai important într-o relație este încrederea și respectul. Ea este jumătatea mea, o femeie caldă, sinceră, extraordinar de corectă’, a spus Cristi Borcea, printre hohote de râs.

Nici Valentina Pelinel nu s-a lăsat mai prejos și a dezvăluit care este punctul forte al lui Borcea, cu care a reușit să o cucerească iremediabil.

‘Simți și trebuie să recunoastem că și când este fructul interzis te atrage. Îmi place să mă înconjor de oameni care râd și el e caterincă, râzi cu el, vorbești orice. E foarte important că am pornit amândoi de jos. Nu este un bărbat fițos’, a spus și Valentina Pelinel.

Cum a început povestea lor de iubire

De asemenea, Cristi Borcea a spus că blondina a ținut cu dinții de relația lor, deși el a fost arestat de două ori. Cei doi au împreună trei copii, două fetițe gemene și un băiețel.

‘Am avut piedici, dar la mine a fost un moment când mi-am dat seama că s-a anunțat sentința și trebuia să merg la penitenciar. I-am spus că este frumoasă, deșteaptă, i-am spus că nu are cum că sunt 6 ani și 4 luni. Atunci mi-a spus că nu o interesează nmic și că vrea să fie cu mine indiferent de greutăți‘, a declarat Cristi Borcea.

‘Pe noi distanța ne-a unit. Când iubești ai putere. Și în cazul nostru, am trecut printr-un război, dar Cristi m-a prevenit și mi-a zis că dacă vreau să fiu alături de el o să fie un razboi greu de dus. Și am știut că vreau să fiu alături de el și el mi-a fost alături și acum suntem împreună. Noi comunicăm, vorbim foarte mult. Noi știm că vor fi momente în care ne vom contrazice, să nu ne culcăm supărați’, a adăugat și Valentina Pelinel la „Star Matinal”.

În plus, Cristi Borcea a spus că au avut de trecut multe hopuri pentru ca relația lor să reziste.

‘I-am spus că vor fi bombe, va fi tăvălită, că este o fire caldă, sensibilă. La mine e tranșee. După ce am avut discuția cu ea și mi-a spus că este pregătită pentru orice, atunci mi-am dat seama și am fost sigur că va rămâne cu mine și va fi femeia cu care voi fi pentru totdeauna, femeia cu care voi face o familie’, a continuat Cristi Borcea.

 

citește și...