Cea mai frumoasă ipostază cu Cristi Borcea și fiul său. Valentina Pelinel s-a lăudat cu ei

08.07.2020, 09:47
Cea mai frumoasă ipostază cu Cristi Borcea și fiul său. Valentina Pelinel s-a lăudat cu ei

Omul de afaceri Cristi Borcea apare într-o ipostază extrem de frumoasă alături de fiul său și al Valentinei Pelinel, Milan.

Valentina Pelinel este extrem de fericită alături de omul de afaceri Cristi Borcea și de cei trei copii ai lor. Pe contul său de socializare, fostul mode a dat publicității o fotografie extraordinar de frumoasă cu partenerul ei de viață și cu fiul or, Milan.

”Băieții mei”, a scris blonda în dreptul imaginii în care Cristi Borcea și Milan apar îmbrăcați la fel.

Postarea a fost pe placul internauților, care au dat like după like.

Ce spune Cristi Borcea despre copii

“Am copii de la 1 an, până la 23 de ani. Meritul meu este că le-am oferit tot ce le trebuie, dar meritul principal a fost al mamelor”, a spus Cristi Borcea la emisiunea “Vorbește lumea”, de la PRO TV.

“Deocamdată nu îmi mai doresc copii, dar dacă Valentina își mai dorește, eu nu am nici o problemă”, a aăugat omul de afaceri.

”Sunt un sentimental incurabil”

Cristi Borcea a afirmat că este romantic și că își răsfață partenera de viață.

“Sunt foarte romantic, sunt un sentimental incurabil. Fac declarații de dragoste, cumpăr flori, mă implic în creșterea copiilor, dar Valentina este cea care se ocupă de absolut tot. Cu ea am probleme pentru că este o mamă ordonată, vrea ca totul să fie ca la carte, iar eu îi cam răsfăț”, a declarat acesta la emisiunea respectivă.

Valentina Pelinel e măritată cu Cristi Borcea de doi ani

În data de 12 septembrie 2018, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. În data de 1 martie 2019, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au devenit din nou părinți de gemene, Indira Maria și Rania Maria. În data de 30 septembrie 2018, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut nunta în Ungaria.Nașii cuplului au fost Irina Nicolae și Marius Vizer.

Cristi Borcea are nouă copii

Omul de afaceri Cristi Borcea are, în total, nouă copii. Alina Vidican, cea de-a doua soție, are doi copii cu omul de afaceri Cristi Borcea: Alexandru și Gloria. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. De asemenea, fostul acționar de la clubul Dinamo mai are un copil dintr-o relație cu o avocată.

citește și...