FOTO. Prin câte operații estetice a trecut Cristi Borcea! Cum a ajuns soțul Valentinei Pelinel să se transforme total

12.07.2020, 10:37
FOTO. Prin câte operații estetice a trecut Cristi Borcea! Cum a ajuns soțul Valentinei Pelinel să se transforme total
Prin câte operații estetice a trecut Cristi Borcea! Cum a ajuns soțul Valentinei Pelinel să se transforme total

Nu doar vedetele feminine apelează la estetician pentru intervenţii sau doar pentru mici retuşuri, ci și vedetele masculine. Cristi Borcea și-a schimbat aproape complet înfăţişarea, semn că a vrut să arate perfect pentru cununia şi nunta lui cu Valentina Pelinel.

Se pare că fostul boss dinamovist a apelat la medicul estetician pentru a șterge de pe chip câțiva ani, iar acum a ajuns de nerecunoscut! În 2019, Cristi Borcea a ieșit din închisoare, așa că a dat iama imediat la clinica de înfrumusețare, pentru a șterge complet toate ridurile dobândite în cei cinci ani de închisoare.

Cristi Borcea a ajuns de nerecunoscut

La cei 50 de ani ai săi, Cristi Borcea a surprins pe toată lumea cu aspectul său. Fanii lui au observat imediat schimbarea pe care a făcut-o soțul lui Pelinel din punct de vedere estetic şi s-au grăbit să-l critice vehement, însă au fost şi destui care au sărit să-l apere. Mulţi i-au reproşat aspectul nenatural, însă la fel de mulţi s-au arătat plăcut surprinşi de întinerirea peste noapte.

Cristi Borcea pare să-şi fi întins mult pielea pe faţă, ascunzând orice urmă de rid. Conform Impact.ro, fostul finanţator de la Dinamo acordă acum o mare importanţă deosebită aspectului fizic, pentru că și-a vopsit părul, are pomeți înalţi, sprâncene ridicate şi nici un rid pe faţă, nici măcar unul de expresie.

Ce operații estetice și-a făcut

Surse medicale susțin că acesta şi-a operat pungile de sub ochi (blefaroplastie), şi-a pus botox pentru ridurile de expresie de la nivelul frunţii, în colţul ochilor şi între sprâncene. În plus, el mai are liposucţie la nivelul guşei, zona de sub bărbie, numeroase tratamente de rejuvenare (reîntinerire), de îngrijire a pielii, cu radiofrecvenţă, posibil şi mezoterapie şi tratamente cu laser.

Pentru toate acestea, Cristi Borcea ar fi scos din buzunar sute de mii de euro, atât pentru el, cât și pentru fostele sale soții, cliente fidele ale saloanelor de înfrumusețare. Din nefericire, acesta a cam exagerat cu botoxul și acidul hialuronic, cu toate că acum arată de 30 de ani.

citește și...