Valentin Sanfira și Codruța se pregătesc de nuntă. ”Avem stres pentru că sunt foarte multe lucruri de organizat”

22.07.2022, 15:11
Valentin Sanfira și Codruța se pregătesc de nuntă. ”Avem stres pentru că sunt foarte multe lucruri de organizat”
Valentin Sanfira și Codruța se pregătesc de nuntă

Interpretul de muzică populară Valentin Sanfira și partenera lui de viață, Codruța Filip, se pregătesc de nuntă. Cei doi au dat detalii despre evenimentul important care urmează să aibă loc în viața lor. ”Avem stres pentru că sunt foarte multe lucruri de organizat”, a declarat cântărețul de muzică populară.

Cântărețul de muzică populară Valentin Sanfira trăiește o poveste de dragoste cu Codruța Filip, împreună cu care formează un cuplu de câțiva ani. În luna octombrie a anului 2020, Valentin Sanfira și Codruța Filip s-au căsătorit. Evenimentul a avut loc în Snagov, în aer liber, într-un peisaj de vis. Cununia civilă a fost una restrânsă din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Acum, Valentin Sanfira și partenera lui de viață se pregătesc de nuntă. Cei doi au oferit câteva detalii, la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars, despre evenimentul care urmează să aibă loc în luna octombrie a acestui an.

Valentin Sanfira și Codruța se pregătesc de nuntă. ”Vor fi câteva obiceiuri”

”Avem stres pentru că sunt foarte multe lucruri de organizat. De obicei intervin chestii din astea neprevăzut, dar noi sperăm să fie bine”, a declarat Valentin Sanfira, citat de spynews.ro.

”Mărturiile astea au fost făcute cu un scop. Toate fetele vor primi balerini foarte drăguți, aurii, frumoși, eleganți pe post de mărturii care să îi încalțe. Sunt pe numere pentru fiecare fată în parte. Merg la nunți și văd fetele cum obosesc după o oră, două și e păcat să nu mai danseze. Vor fi câteva obiceiuri, dar cele mai renumite precum bărbieritul mirelui, învelitul miresei. Petrecerea va fi pe lacul Snagov”, a acompletat Codruța, partenera de viață a lui Valentin Sanfira.

Cum s-au cunoscut Valentin Sanfira și Codruța Filip

Valentin Sanfira și Codruța Filip s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii “Teo Show”, de la postul de televiziune Kanal D.

“Atunci când te trăznește, te trăznește, nu mai este nici o șansă, nu am crezut lucrul ăsta niciodată. M-am îndrăgostit de ea într-o secundă și am uitat de tot în acele clipe, nu mi s-a întâmplat acest lucru niciodată, mai ales că eu am mai avut până acum relații și ea știe acest lucru, nu i-am ascuns nimic. M-am uitat la ea și mi-am zis în gând: ”Doamne, ce fată frumoasă și simplă, așa cum mi-am dorit eu!”. Am stat vreo două luni și un pic de capul ei pentru că s-a lăsat foarte greu. I-am zis la telefon: ”Tu nu înțelegi că o să fii nevasta mea?””, a declarat Valentin Sanfira, la Kanal D.

citește și...