Cât de frumoasă e soția lui Adrian Ropotan. Fotbalistul trăiește o poveste de dragoste ca-n filme cu Raluca

17.09.2020, 13:02
Cât de frumoasă e soția lui Adrian Ropotan. Fotbalistul trăiește o poveste de dragoste ca-n filme cu Raluca
Cât de frumoasă e soția lui Adrian Ropotan. Fotbalistul trăiește o poveste de dragoste ca-n filme cu Raluca

Fostul fotbalist Adrian Ropotan are o familie perfectă alături de soția sa, Raluca, și copilul lor. Partenera de viață a jucătorului de fotbal este o prezență fermecătoare.

Raluca și Adrian Ropotan au fost invitați în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, alături de băiețelul lor de un an și 9 luni.

Raluca și Adrian Ropotan formează un cuplu de aproape 10 ani și au împreună un băiețel, Ivan. Soția fotbalistului Adrian Ropotan este o femeie extraordinar de frumoasă, care atrage imediat atenția celor din jur.

Cei doi au vorbit despre povestea lor de dragoste, care pare desprinsă din filme.

”În viața de familie a venit o schimbare bruscă și totală pentru că totul este absolut diferit, începând de la stilul de viață până la absolut orice. deocamdsată ne-am obișnuit, pentru că eram dispuși, ne doream un copil… În ianuarie facem zece ani de când suntem împreună. Dar nu simțim că au trecut așa mulți ani, mai ales de când a venit Ivan. Totul s-a schimbat și timpul trece altfel”, a declarat Raluca Ropotan.

Adrian Ropotan și soția sa, Raluca, au a povestit și cum s-au cunoscut

”Am avut o perioadă în care ne întâlneam cam frecvent. Ne știam de foarte mult timp, dar nu interacțikonam,doar ne salutam și atât. Și la o întâlnire am vorbit mai mult și ne-am cunoscut mai bine și de atunci am rămas împreună”, a spus Adrian Ropotan.


Raluca Ropotan a comentat și despre cum a perceput ea lucrurile care se spun despre fotbaliști și relațiile acestora.

”Nu mi-a fost teamă pentru că niciodată nu am simțit lucrurl acesta. El nu mi-a arătat niciodată partea asta a fotbaliștilor. La noi a fost și iubirea foarte mare de la început și intensă pentru că o perioadă de timp nu am locuit împreună. Văzându-ne mai rar era mult mai intensă iubirea. Și nu am simțit absolut deloc”, a spus soția lui Adrian Ropotan.

Ce spun Raluca  și Adrian Ropotan despre gelozia în cuplu

Fostul fotbalist a comentat și despre gelozie.

”Pot spune că am fost puțin gelos, dar cred că stă în firea fiecărui om care iubește. Mi se pare normal să fii puțin, dar nu exagerat”, a spus el.

Sportivul a fost completat de partenera lui de viață.

”Eu am fost mai puțin geloasă. Știam, eram foarte sigură de el, de sentimentele lui și atunci nu a fost nevoie să îmi fac astfel de probleme”, a afirmat Raluca Ropotan.

citește și...